Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα που ελήφθησαν από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία


BINTEO

МО РФ опубликовало документы, полученные от сотрудников биолабораторий США на Украине

 Οι αιτιολογικοί παράγοντες του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό, της λεπτοσπείρωσης και των χανταϊών μελετήθηκαν σε εργαστήρια.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε νέα έγγραφα για τις μυστικές στρατιωτικο-βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία. Το αντίστοιχο πακέτο εγγράφων ήταν στη διάθεση της Zvezda.

Ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των στρατευμάτων για την ακτινοβολία, τη χημική και βιολογική προστασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε σε ενημέρωση ότι εξαρτήματα βιολογικών όπλων δημιουργήθηκαν στην Ουκρανία και έγγραφα επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του Πενταγώνου στη χρηματοδότηση και τη διεξαγωγή έρευνας.

© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας


Τα Biolabs στο Κίεβο, την Οδησσό, το Λβοφ και το Χάρκοβο έλαβαν συνολικά 32 εκατομμύρια δολάρια από τις ΗΠΑ, είπε.

«Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα βιοεργαστήρια επιλέχθηκαν από την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DTRA) και τον ανάδοχο Black and Witch ως εκτελεστές του έργου UP-8 με στόχο τη μελέτη των παθογόνων παραγόντων του αιμορραγικού πυρετού του Κριμαϊκού Κονγκό, της λεπτοσπείρωσης και hantaviruses.", - είπε ο Kirillov.

Σύμφωνα με τον Kirillov, το ενδιαφέρον των Αμερικανών στρατιωτικών βιολόγων για το έργο οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι τα παθογόνα έχουν φυσικές εστίες τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία. Επεσήμανε επίσης τη δυνατότητα χρήσης τους υπό το πρόσχημα των φυσικών ασθενειών.

© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας


Ο επικεφαλής των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι η Ουκρανία μετέφερε πέντε χιλιάδες δείγματα ορού αίματος από Ουκρανούς πολίτες στο Κέντρο Lugar που συνδέεται με το Πεντάγωνο στην Τιφλίδα και άλλες 773 βιοδοκιμές στάλθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Υπογράφηκε συμφωνία για την εξαγωγή απεριόριστων ποσοτήτων μολυσματικών υλικών στο Ινστιτούτο Loeffler στη Γερμανία. Μια ανάλυση των πληροφοριών που ελήφθη υποδηλώνει ότι οι Ουκρανοί ειδικοί δεν γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους της μεταφοράς βιοϋλικών, χρησιμοποιούνται ουσιαστικά «στο σκοτάδι» και δεν έχουν πραγματική ιδέα για τους πραγματικούς στόχους της εν εξελίξει έρευνας», είπε ο Kirillov.

Επιπλέον, δήλωσε ότι το 2018 περισσότεροι από 70 κάτοικοι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ πέθαναν από πολυανθεκτικά στελέχη φυματίωσης, κάτι που μπορεί επίσης να υποδεικνύει τις μυστικές δραστηριότητες των ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων.

«Κατά τη μαζική εστία που καταγράφηκε στην περιοχή του οικισμού Πέσκι, εντοπίστηκαν περισσότερα από 70 κρούσματα της νόσου, τα οποία κατέληξε σε γρήγορο θάνατο», δήλωσε ο Κιρίλοφ.

Τόνισε ότι οι δυτικές χώρες υπό την ηγεσία των ΗΠΑ αγνοούν την έκκληση της Ρωσίας να δημοσιοποιήσει στοιχεία για τις μυστικές στρατιωτικο-βιολογικές δραστηριότητες του Πενταγώνου σε τρίτες χώρες. Ο Κιρίλοφ υποσχέθηκε επίσης ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να μελετά τα στοιχεία και να ενημερώνει την παγκόσμια κοινότητα για τις παράνομες δραστηριότητες της Ουάσιγκτον στο ουκρανικό έδαφος. https://tvzvezda.ru/