Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τα τρομοκρατικά κτυπήματα θα αυξηθούν το 2017! Οι δολοφόνοι-τρομοκράτες συνήθως διαπραγματεύονται(!). Οι κυβερνήσεις θα διαπραγματευτούν 'ακούσια' την επέκταση του Ισλάμ...

Η Γερμανία έχει αφήσει ελεύθερους να περιφέρονται πάνω από 500 τζιχαντιστές
Η Γερμανία δεν προχώρησε στην απέλαση τουλάχιστον 50 ισλαμιστών, που θεωρούνται πιθανώς επικίνδυνοι, παρότι έχει απορρίψει τα αιτήματα ασύλου τους, αναφέρεται σε δημοσίευμα.
Το περιοδικό Der Spiegel έγραψε την Παρασκευή ότι περί τους 50 ισλαμιστές, των οποίων έχει απορριφθεί το αίτημα ασύλου, βρίσκονται στη λίστα της Αστυνομίας με τα πρόσωπα που συνιστούν πιθανή απειλή για τη δημόσια τάξη και σημείωνε ότι συνολικά στη λίστα με τους επικίνδυνους ισλαμιστές/τζιχαντιστές βρίσκονται 548 άνθρωποι.
Εννοείται ότι εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί στην Ελλάδα θα γινόταν ο κακός χαμός. Όλοι (μαζί και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας) θα μίλαγαν για κράτος «μπανανία», στα σόσιαλ μίντια θα βιώναμε υστερίες, η αντιπολίτευση θα ζητούσε εν χορώ την παραίτηση της κυβέρνησης και οι ντόπιοι υπερορθόδοξοι θα καλούσαν σε νέα σταυροφορία.
Ότι η Γερμανία έχει ελεύθερους μέσα στα ευρωπαϊκά σύνορα περισσότερους από 500 επικίνδυνους τζιχαντιστές αντιμετωπίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Ότι δεν τους συλλαμβάνει το ίδιο δεν συγκινεί κανέναν. Αλήθεια, τι τους κάνει;
Τον Σεπτέμβριο ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ προειδοποίησε ότι η χώρα αντιμετωπίζει αριθμό ρεκόρ (πάνω από 500) πιθανώς επικίνδυνων ισλαμιστών/τζιχαντιστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο.
Στις αρχές Δεκεμβρίου τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών/τζιχαντιστών στις γερμανικές φυλακές αυξήθηκε κατά 30% τον περασμένο χρόνο ξεπερνώντας τους 150.