Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Εννιά χρόνια κάθειρξη για Βρετανοκύπριο σατανιστή που βίασε 19χρονη

Κακοποίησε την κοπέλα σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως ναό στον Σατανά - «Το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», δηλώνει το θύμα του

Πίσω από τα κάγκελα πρόκειται να περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια ο Βρετανοκύπριος Pedro Evangelou, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, πέρυσι τον Ιούνιο.

Ο 42χρονος Evangelou είχε γνωρίσει το θύμα του σε ένα nightclub και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης. Στη συνέχεια, ο Βρετανοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και τη βίασε μέσα σε ένα ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για τον Σατανά.

Η άτυχη 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, χτυπώντας τα τζάμια του σπιτιού, ωστόσο δεν κανείς δεν άκουσες τις φωνές αγωνίας της. Μετά τον βιασμό της, επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι του Βρετανοκύπριου, όμως εκείνος την πρόλαβε στις σκάλες και, τραβώντας την πίσω στο δωμάτιό του της είπε «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις».

Ο βιαστής, ο οποίος έχει στο μέτωπό του ένα tattoo σε σχήμα πεντάλφας, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

«Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου»
, ανέφερε η κοπέλα στη δήλωσή της, περιγράφοντας πως η επίθεση της έχει καταστρέψει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Στη σημερινή συνεδρίαση, όπου ορίστηκε η ποινή του 42χρονου, ο δικαστής δικαιολόγησε την απόφασή του να επιβάλει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή, λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητας του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο καταφέρει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του.
 
http://www.protothema.gr/world/article/647426/ennia-hronia-katheirxi-gia-vretanokuprio-satanisti-pou-viase-19hroni/