Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Βαφτίζεται ορθόδοξη η σύζυγος του Πρίμπους παρουσία Καμμένου

Με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Ηρακλή Πρίμπους, πέρασε τις περισσότερες ώρες του σήμερα στην Ουάσιγκτον ο Πάνος Καμμένος.
Όπως έγινε γνωστό στις 19.00 (ώρα Αμερικής) ο Πάνος Καμμένος θα έχει την τιμή να παραστεί στην ορθόδοξη βάφτιση της συζύγου του Πρίμπους, Σάλι, από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Ο Ράινς Ηρακλής και η Σάλι είναι παντρεμένοι από το 1999 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Τζακ (12 ετών) και την Γκρέις (7 ετών).

Συναντήσεις με τους Έλληνες του Τραμπ είχε ο Καμμένος

Συναντήσεις με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Ηρακλή Πρίμπους, με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, συνεργάτη του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και με άλλα υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου προέδρου των ΗΠΑ είχε ο Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός Άμυνας συναντήθηκε και με σημαντικά μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας ενώ είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα διοίκηση -του Λευκού Οίκου- θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας».
«Η Ελλάδα, μετά την οικονομική κρίση, αυτό ακριβώς περιμένει, τη στενή συνεργασία με το νέο Πρόεδρο και τη νέα διοίκηση, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα περίοδο ευημερίας», προσέθεσε.
Αναλυτικά ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας.