Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Θράκη: Κλιμάκωση τουρκοφρόνων για αναθεώρηση Λωζάνης

Προκαλούν και πιέζουν οι τουρκόφρονες για κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης. Παράνομη οργάνωση τουρκοφρόνων προαναγγέλλει διαδηλώσεις διεκδίκησης της τουρκικής ταυτότητας!
Πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον στυγνό εκβιασμό – απειλή να καταργήσει την συνθήκη της Λωζάνης η Ελλάδα;
Είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε πολίτη να δρα κατά της εσωτερικής ασφάλειας μίας χώρας; Είναι δυνατόν ανεμπόδιστα κάποιος να λειτουργεί ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας, που με σειρά ενεργειών του επιχειρεί να καταστρέψει την ειρηνική συμβίωση των πολιτών; Είναι δυνατόν ένα κράτος να επιτρέπει με την σιωπή του την αποδόμησή του και την έκθεση έως και σε κίνδυνο απώλειας ζωής αγνώστου αριθμού των πολιτών του;
Τίποτε από αυτά δεν επιτρέπονται, αλλά όλα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη. Και συμβαίνουν εξαιτίας της απαθούς κυβερνητικής «παρουσίας», η οποία για λόγους που δεν έχουν μέχρι σήμερα ούτε κατ’ ελάχιστο εξηγηθεί, επιτρέπει την λειτουργία παράνομων σωματείων, παρακρατικών ομάδων και εγνωσμένης εθνικής επικινδυνότητας «προσωπικοτήτων», που δεν είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την πλουσιότατη διαβίωσή τους μέσα από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Έκκληση για δημιουργία ενός Ντενκτάς στη Θράκη!
Λίγες ημέρες πριν, ο γνωστός ψευτομουφτής Ξάνθης, αλλά και γνωστός πράκτορας της Τουρκίας που δρα στην Ελληνική Θράκη, προέτρεψε τον πρόεδρο του κόμματος τουρκοφρόνων, Αλή Τσαβούς, να μετατραπεί σε «Ντενκτάς της Θράκης», δηλαδή να μεταμορφωθεί σε μία προσωπικότητα με παρακρατικές και παραστρατιωτικές δράσεις, με προβοκάτσιες εις βάρος μουσουλμάνων και χριστιανών και σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ειδικές ομάδες του τουρκικού στρατού να δημιουργήσει συνθήκες ανωμαλίας εντός της Ελλάδας.
Είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί η τουρκική εξωτερική πολιτική (και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) για την υλοποίηση των σχεδιασμών της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη. Είναι ο άνθρωπος που εσχάτως ανέλαβε να «θερμάνει» μέσα από την Θράκη το κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και κατόρθωσε προ ημερών να υπάρξει η πρώτη επίσημη (δημοσιοποιημένη) παρέμβαση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, με την κυβέρνηση των Αθηνών να απαντά σε χλιαρούς τόνους με αναφορές σε διεθνές δίκαιο κ.λπ. ενώ υπήρξε θρασύτατη παρέμβαση σε ελληνικά εσωτερικά ζητήματα από την πλευρά της Τουρκίας.
http://kostasxan.blogspot.gr/2016/06/blog-post_42.html