Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Αποκλειστικό: Εγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί ότι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης μπορεί να περάσει στην Ελλάδα [εικόνα]

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές της χώρας, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να προσπαθήσει να εισέλθει στην Ελλάδα.
Ενδεικτικό της κινητοποίησης που υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ. είναι πως εστάλη σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις υπηρεσιακό έγγραφο για το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να περάσει στη χώρα μας ο άνθρωπος που σκόρπισε τον θάνατο στην Τουρκία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το έγγραφο συνοδεύεται και από μία φωτογραφία του.
Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο δημοσιεύει αποκλειστικά το iefimerida.gr, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ζητεί την ενημέρωση όλων των υπηρεσιών και κυρίως των Υπηρεσιών Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.
Συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει:
  1. Με δεδομένο ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που έλαβε χώρα την 01/01/2017 στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, διαφεύγει της σύλληψης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποπειραθεί να εισέλθει στη χώρα μας.
  2. Κατόπιν τούτου και σε εκτέλεση της ανωτέρω σχετικής εντολής, σας διαβιβάζουμε φωτογραφία (από ανοιχτές πηγές) του φερόμενου ως δράστη της εν λόγω επίθεσης και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ιδίως στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας μας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. και της Δ.Α.Ε.Ε.Β.. 
Δείτε το έγγραφο και τη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στους αστυνομικούς: 
Πηγή: Αποκλειστικό: Εγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί ότι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης μπορεί να περάσει στην Ελλάδα [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311252/apokleistiko-eggrafo-tis-elas-proeidopoiei-oti-o-makelaris-tis-konstantinoypolis-mporei#ixzz4Utc95A8g