Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Σοβαρά επεισόδια στο Κέντρο Μεταναστών Σάμου. Πολλοί τραυματίες!

Την ίδια ώρα που στη Σάμο (Πυθαγόρειο), είναι σε
εξέλιξη το συνέδριο της ΚΕΔΕ, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Σταύρου Θεοδωράκη και του υπουργού κ. Κουρουμπλή όπου συζητείται η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ξέσπασαν άγρια επεισόδια, [ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
 στο Κέντρο Μεταναστών στην πρωτεύουσα του νησιού, όπου ομάδες Πακιστανών συγκρούστηκαν σώμα με σώμα εναντίον Αλγερινών, Σύρων και άλλων εθνικοτήτων μετανάστες!
  Τα επεισόδια ξέσπασαν στις 20:30 με άγριο πετροπόλεμο αλλά και φωτιές που μπήκαν σε οικίσκους που στεγάζονται μετανάστες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν πολλά γυναικόπαιδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν τουλάχιστον 25 τραυματίες μεταξύ των οποίων κάποιοι αρκετά σοβαρά.
Είναι χαρακτηριστικό πως μπροστά μας ένας Πακιστανός δέχθηκε σε σιδερένιους λοστούς άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και φυγαδεύτηκε σοβαρά τραυματισμένος από ομοεθνείς του έξω από το Κέντρο!
 
Μία διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη πριν από λίγο όπου συνέδραμε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου και γίνονται προσπάθειες να τεθούν υπό έλεγχο οι φωτιές.
Νωρίτερα μετανάστες που κατάφεραν και βγήκαν από το Κέντρο επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον δημοσιογράφων και πυροσβεστών χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κανένας!
Η κατάσταση ώρα με την ώρα εξομαλύνεται και φαίνεται πως θα υπάρξει σε λίγο έλεγχος του Κέντρου από τις αστυνομικές δυνάμεις.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ...