Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ομολογία Α.Μπουρλά: Οι δύο δόσεις δεν προσφέρουν καθόλου ανοσία - Οι τρεις... πολύ λίγη (βίντεο) -Ταφόπλακα στην υποχρεωτικότητα!!!


 Ο CEO της Pfizer παραδέχθηκε ότι στα συγκεκριμένα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση

Μια ομολογία, η οποία βάζει «φωτιά» στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού έκανε ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. 

Ο Α.Μπουρλά μιλώντας για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων κατά της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού παραδέχθηκε (αυτό που βεβαίως ήταν ήδη γνωστό στους σοβαρούς επιστήμονες) ότι η μετάδοση δεν σταματά ακόμα και με τρεις δόσεις.


Είπε χαρακτηριστικά: «Οι δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν την προσφέρουν κι αυτή. Οι τρεις δόσεις με αναμνηστική, προσφέρουν εύλογη προστασία από νοσηλεία και θανάτους… λιγότερη προστασία από μόλυνση».


Παρόλα αυτά από τη στιγμή που η Pfizer συνεχίζει να βγάλει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τους εμβολιασμούς ο ίδιος ζητά ο κόσμος να εμβολιαστεί και με τέταρτη και με πέμπτη δόση κτλ. 


Κ.Πουλάς: «Δεν αποκλείεται να κατασκευάζουν καθημερινά νέα στελέχη του κορωνοϊού και να τα απελευθερώνουν»

Και φυσικά τα «θέλω» του τα ικανοποιούν πρόθυμοι πολιτικοί, οι οποίοι επιβάλουν εμβολιασμούς στους πολίτες.


Βεβαίως ο ίδιος πριν από έναν χρόνο έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πόσο ενθουσιασμένος ήταν για την 100% αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Τότε βλέπαμε «μελέτες» που έλεγαν ότι η ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια διαρκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πως η αποτελεσματικότητα των εμβολίων ξεπερνά το 90%. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε και πότε και μετά από έναν χρόνο οι πολίτες αναγκάζονται να εμβολιάζονται ανά τακτά διαστήματα με ένα σκεύασμα που και πάλι δεν τους προσφέρει την προστασία που τους υποσχέθηκαν. 


Και όλο αυτό για να ανανεώσει τα πιστοποιητικά «ελευθερίας», ώστε να πάρει πίσω τη ζωή που του υποσχέθηκαν πριν από λίγους μήνες. https://www.pronews.gr/ygeia/1049022_omologia-ampoyrla-oi-dyo-doseis-den-prosferoyn-katholoy-anosia-oi-treis-poly-ligi