Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έρχονται πτώσεις κυβερνήσεων στο δυτικό κόσμο ενώ η Pfizer θα επιχειρήσει να διασώσει την φήμη της από τις εφιαλτικές παρενέργειες του εμβολίου COVID-19


ΒΟΜΒΑ> To Aνώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Βiden ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη προέλευση του ιού COVID-19

Ο Πρόεδρος Βiden βρίσκεται σε καλό δρόμο για μια από τις χειρότερες εβδομάδες της προεδρίας του, καθώς το ποσοστό του στις δημοσκοπήσεις συνεχίζει να μειώνεται την ίδια στιγμή που η νομοθετική του ατζέντα καθυστερεί και οι δικαστικές μάχες αποτυγχάνουν.

Βy Blade Runner

Το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε την ώθηση του Προέδρου Μπάιντεν να αναγκάσει τους εργοδότες σε όλη τη χώρα με περισσότερους από 100 υπαλλήλους να εμβολιάσουν τους εργαζομένους τους σε μια απόφαση 6-3 που επέφερε ένα σημαντικό πλήγμα στην ώθηση εμβολιασμού της διοίκησης, ενώ στο μεταξύ ανοίγουν τα στόματα που γνωρίζουν τις συνθήκες παρασκευής του εργαστηριακού ιού της πανδημίας. Έρχονται πτώσεις κυβερνήσεων στο δυτικό κόσμο ενώ η Pfizer θα επιχειρήσει να διασώσει την φήμη της από τις εφιαλτικές παρενέργειες του εμβολίου COVID-19.

Είναι πλέον μονόδρομος για την Pfizer να διαχωρίσει πλέον τη θέση της από την BioNTech ενώ θα αρχίσουν να ανοίγουν τα χιλιάδες στόματα που γνωρίζουν πως στήθηκε το πανδημικό project η κατάληξη του οποίου είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε Διεθνές Δικαστήριο.

Kαθώς έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα-που τώρα πλέον θα ανοίξουν διάπλατα-το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ είπε όχι στις εντολές εμβολίου του Biden για τις εταιρίες με 100 και πλέον υπαλλήλους και διατήρησε την εφαρμογή της απαίτησης ορισμένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

 Η απόφαση είναι κλειδί για όσα θα ακολουθήσουν με την έννοια ότι είχε στηθεί ένα παγκόσμιο επικοινωνιακό δίκτυο συγκάλυψης της προέλευσης του ιού και ένα αντίστοιχο για την βίαιη επιβολή των εμβολίων που μένει να αποδειχθεί τόσο αποσκοπούσαν στην διαφύλαξη της υγείας μας.


Η απόφαση θα μπορούσε να προκαλέσει και γεωπολιτικές εξελίξεις.

Το Ανώτατο Δικαστήριο εμπόδισε την κυβέρνηση Μπάιντεν την Πέμπτη να επιβάλει τις σαρωτικές απαιτήσεις εμβολίου ή τεστ για μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, αλλά επέτρεψε να ισχύει η εντολή εμβολίου για ιατρικές εγκαταστάσεις που λαμβάνουν πληρωμές Medicare ή Medicaid.


Αυτή η απόφαση θα ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας για την αποκάλυψη της προέλευσης του εργαστηριακού ιού καθώς ένα μετά το άλλο τα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που η ίδια η Pfizer ρισκάρει την ιστορία της καθώς οι θάνατοι από τις παρενέργειές του εμβολίου COVID-19 και τα σχετικά VIDEO προκαλούν σοκ.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι η OSHA δεν είχε την εξουσία να επιβάλει μια τέτοια εντολή επειδή ο νόμος που δημιούργησε την OSHA «εξουσιοδοτεί τον Γραμματέα να ορίζει πρότυπα ασφάλειας στο χώρο εργασίας και όχι γενικά μέτρα δημόσιας υγείας».

«Παρόλο που το COVID-19 είναι ένας κίνδυνος που εμφανίζεται σε πολλούς χώρους εργασίας, δεν αποτελεί επαγγελματικό κίνδυνο στους περισσότερους», αποφάσισε το Δικαστήριο.

“Ο COVID-19 μπορεί και εξαπλώνεται στο σπίτι, στα σχολεία, κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων και οπουδήποτε αλλού συγκεντρώνονται οι άνθρωποι. Αυτός ο παγκόσμιος κίνδυνος δεν διαφέρει από τους καθημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν όλοι από την εγκληματικότητα, την ατμοσφαιρική ρύπανση, ή οποιοδήποτε αριθμό μεταδοτικών ασθενειών».


Αντίθετα, στην υπόθεση Biden κατά Μιζούρι, το Δικαστήριο έκρινε ότι ο Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Xavier Becerra, είχε την εξουσία να απαιτήσει από όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε ιδρύματα που λαμβάνουν χρηματοδότηση Medicare και Medicaid να λάβουν το τρύπημα εκτός εάν λάβουν ιατρικές ή θρησκευτικές εξαιρέσεις .

Ενώ πολλές πολιτείες υποστήριξαν ότι το HHS δεν είχε το περιθώριο να εκδώσει μια τέτοια εντολή, το Δικαστήριο σημείωσε ότι «οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Medicare και το Medicaid ήταν πάντα υποχρεωμένοι να πληρούν μια σειρά από προϋποθέσεις που αφορούν την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή την υγειονομική περίθαλψη, όχι απλώς τη σωστή λογιστική».

Οι κανόνες εμβολίου ή δοκιμής αντιμετώπισαν μια σειρά από αγωγές από 27 πολιτείες με Ρεπουμπλικάνους γενικούς εισαγγελείς ή κυβερνήτες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, θρησκευτικές ομάδες και εθνικές ενώσεις βιομηχανίας όπως η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής, οι Αμερικανικές Ενώσεις Φορτηγών και η Εθνική Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων.
Το NRF, σε ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου «νίκη», προτρέποντας την κυβέρνηση Μπάιντεν «να απορρίψει αυτήν την παράνομη εντολή και αντ’ αυτού να συνεργαστεί με εργοδότες, εργαζόμενους και ειδικούς στη δημόσια υγεία για πρακτικούς τρόπους αύξησης των ποσοστών εμβολιασμού και άμβλυνσης της εξάπλωσης του ο ιός το 2022».

Οι εντολές ήταν η πιο εκτεταμένη χρήση εξουσίας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την προστασία των εργαζομένων από τον Covid από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Συνολικά, η κυβέρνηση Μπάιντεν εκτίμησε ότι οι κανόνες για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας θα ισχύουν για περίπου 100 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Αλλά και οι δύο κανόνες ήταν σε ροή πολύ πριν τους αναλάβει το Ανώτατο Δικαστήριο. Οι κανόνες του OSHA μπλοκαρίστηκαν τον Νοέμβριο από ένα συντηρητικό ομοσπονδιακό εφετείο και στη συνέχεια επαναφέρθηκαν από άλλο δικαστήριο εβδομάδες αργότερα.

Ο Λευκός Οίκος εκείνη την εποχή προέτρεψε τις επιχειρήσεις να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις δημόσιας ασφάλειας ακόμα κι αν δεν επιβάλλονταν.

Ορισμένες εταιρείες το έχουν κάνει και άλλες έχουν εφαρμόσει τους δικούς τους κανόνες. Αρκετοί μεγάλοι εργοδότες, συμπεριλαμβανομένων των Citigroup, Nike και Columbia Sportswear, έχουν δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ότι θα αρχίσουν να απολύουν ανεμβολίαστους εργαζομένους.

Οι δικαστές Clarence Thomas, Samuel Alito, Neil Gorsuch και Amy Coney Barrett, τέσσερις από τους έξι συντηρητικούς στον εννεαθέσιο πάγκο, διαφώνησαν.

«Δεν νομίζω ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση είναι πιθανό να είναι σε θέση να αποδείξει ότι το Κογκρέσο έχει εγκρίνει το πρωτοφανές βήμα του εξαναγκασμού περισσότερων από 10.000.000 εργαζομένων στον τομέα της υγείας να εμβολιαστούν στον πόνο της απόλυσης», έγραψε ο Άλιτο στη διαφωνία του.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ TΡΟΜΑΚΤΙΚΗ. Η WALL STREET ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ-Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ NINJA

Ο Alex Berenson πρώην συντάκτης των Νew York Times θα γράψει για την κωλοτούμπα του επικεφαλής της Pfizer τα εξής πολύ ενδιαφέροντα>

Θυμάστε τα δάνεια NINJA; Τα NINJA αντιπροσώπευαν το «Χωρίς εισόδημα, καμία δουλειά / περιουσιακά στοιχεία». Στα μισά της δεκαετίας, όταν οι τράπεζες και όχι οι ρυθμιστικές αρχές ήταν αυτές που τρελαίνονταν και έβαζαν φωτιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με δωρεάν χρήματα, όλοι τρέχαμε.

Θυμάμαι να ακούω διαφημίσεις με αυτά το 2006 και το 2007 και σκεφτόμουν ότι επρόκειτο για δολώματα. Δεν είναι δυνατόν να μπορείς να μπεις στο Your Friendly MegaBank και να βγεις με μερικές εκατοντάδες ευρώ για ένα σπίτι χωρίς καμία απόδειξη ότι έχεις καν δουλειά! Η δουλειά θα έπρεπε να ήταν το βασικό. Αλλά μπορούσες. Και οι άνθρωποι το έκαναν. Πολλοί άνθρωποι.

Βέβαια, μέσα σε αυτή την τρέλα υπήρχε κάτι βασικό. Οι τιμές των αμερικανικών κατοικιών δεν είχαν καταρρεύσει ποτέ σε εθνικό επίπεδο και μάλιστα ταυτόχρονα, τουλάχιστον από την εποχή της Ύφεσης. Επομένως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκαναν οι τράπεζες και οι δημιουργοί στεγαστικών δανείων κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Ως εκ τούτου, σε εθνική βάση, η εξασφάλιση, τα σπίτια δηλαδή, στα οποία βασίζονται τα στεγαστικά δάνεια, θα ήταν πάντα εντάξει, ακόμα κι αν οι δανειολήπτες δεν μπορούσαν να τα αποπληρώσουν. Οι δανειστές έπρεπε απλώς να βρίσκονται σε διαφορετικές αγορές για να προστατεύονται γεωγραφικά. Εξάλλου, όλοι οι τραπεζίτες μεταπωλούσαν τα δάνεια και ξεφορτώνονταν τον κίνδυνο. Πληρωνόντουσαν εκ των προτέρων, είτε τα δάνεια είχαν αποπληρωθεί είτε όχι.

Ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση.

Μέχρι που πήγε άσχημα.

«Πώς χρεοκόπησες;» ρώτησε ο Bill.

«Με δύο τρόπους», είπε ο Mike. «Σταδιακά και μετά ξαφνικά».

Θυμόσαστε το 2008. Ήσασταν εκεί!

Μέσα σε λίγους μήνες, οι μεγάλες τράπεζες έγιναν τα πιο μισητά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απελπισία να τις κατηγορήσουμε ήταν τόσο βαθιά που όλοι φαινόταν να συμφωνούμε συλλογικά ότι τα θύματα ήταν οι δανειολήπτες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που είχαν πάρει τα χρήματα δεν είχαν καμία ευθύνη για την υπογραφή αυτών των δανείων, πολύ περισσότερο για την αποπληρωμή τους.

Προφανώς, αυτή η διατύπωση ήταν απλοϊκή. Πολλοί από τους NINJA και παρόμοιους δανειολήπτες αναμφίβολα κατάλαβαν το παιχνίδι που έπαιζαν. Ήλπιζαν να αγοράσουν και να ζήσουν σε σπίτια που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Πλέον, δεν είχε καμία σημασία. Είχαν χάσει. Τέλος πάντων, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κακούς τα εκατομμύρια απλούς ανθρώπους. Οπότε, εστιάσαμε την οργή μας στους μεγιστάνες της Wall Street που είχαν καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και είχαν βγάλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Πάμε γρήγορα στο 2022.

Αυτή τη φορά ο μύθος του πραγματικά αθώου θύματος δεν είναι μύθος.

Οι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια mRNA/LNP και DNA/AAV Covid-19 δεν είχαν πραγματική ιδέα τι έπαιρναν.

Το έκαναν μετά από παρότρυνση των φαρμακευτικών εταιριών και των υγειονομικών αρχών, οι οποίες τους είπαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσουν τους εαυτούς και τις οικογένειές τους και ότι θα τερματίσουν την επιδημία της Covid.

Οι δηλώσεις ήταν δημόσιες. Πολλές είναι σχετικά πρόσφατες. Δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θέλει κάποιος να προσπαθήσει.

Κάθε μία από αυτές τις δηλώσεις έχει αποδειχθεί λανθασμένη (τόσο λάθος που οι εταιρείες, που διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο νομικό κίνδυνο από τις αρχές δημόσιας υγείας) που δεν προσπαθούν πλέον καν να τις υπερασπιστούν.

Δείτε τι είπε ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στο CNBC:

«Η ελπίδα είναι ότι θα πετύχουμε κάτι που θα παρέχει πολύ καλύτερη προστασία, ιδιαίτερα από λοιμώξεις, επειδή η προστασία από νοσηλεία και σοβαρές ασθένειες είναι εύλογη αυτή τη στιγμή με τα τρέχοντα εμβόλια, αρκεί να κάνετε, ας πούμε, την τρίτη δόση».

Διαβάστε αυτές τις λέξεις πολύ προσεκτικά.

Η προστασία από τη «σοβαρή ασθένεια» είναι «εύλογη αυτή τη στιγμή» για άτομα που έχουν λάβει «τρίτη δόση» του εμβολίου Pfizer.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι ακόμη και αυτές οι λέξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση μια αισιόδοξη ερμηνεία των σημερινών δεδομένων.

Αφήστε κατά μέρος το γεγονός ότι η Pfizer ΠΟΤΕ δεν συνέκρινε ένα σχήμα εμβολίου τριών δόσεων με ένα εικονικό φάρμακο σε κλινική δοκιμή.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι το «εύλογο τώρα» υποδηλώνει ότι οποιαδήποτε επίδραση τρίτης δόσης δεν θα διαρκέσει. Κάτι που συμβαίνει ήδη στο Ισραήλ όπου συντρίβεται και η 4η δόση λόγω αναποτελεσματικότητας.

Στην αναποτελεσματικότητα προσθέστε και την επικινδυνότητα για τις βλάβες που προκαλούν στον ανοσοποιητικό. Ακόμη και ο ανυπόληπτος ΕΜΑ επιχειρεί να μαζέψει το τραχανά.

Αυτό που σας λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είναι ότι ΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ.

Ακόμη και «κατά της νοσηλείας και της σοβαρής ασθένειας».

Πρέπει να «έχετε κάνει, ας πούμε, την τρίτη δόση» για προστασία από αυτές.
Δεν το ειπα εγώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer το είπε. (Και ανυπομονώ να δω τους δικηγόρους του Twitter να προσπαθούν να το εξηγήσουν όταν υπερασπίζονται την πέμπτη δόση).

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα το πόσο εγκλωβισμένοι είναι.

Αλλά θα συμβεί.

Οι σκληροί αριθμοί είναι αμείλικτοι. Στο Ontario, για παράδειγμα, το 76% των νοσηλευόμενων ατόμων και το 56% εκείνων που βρίσκονται σε εντατικές θεραπείες είναι πλέον εμβολιασμένοι. Τόσο οι αριθμοί όσο και τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τα δεδομένα εκτός Ευρώπης είναι παρόμοια. Ο μόνος λόγος που τα αμερικανικά δεδομένα φαίνονται διαφορετικά είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε τους πρωτογενείς αριθμούς.

Αντίθετα, οι υγειονομικές αρχές παρέχουν ανούσιες προσαρμοσμένες αναλογίες ποσοστών (προσαρμοσμένες στην ηλικία των εμβολιασμένων ατόμων, αλλά ΟΧΙ για τις μολύνσεις χρηστών εμβολίων χωρίς νοσήματα). Επιπλέον, τα αμερικανικά νοσοκομεία αναφέρουν τους ανθρώπους ως μη εμβολιασμένους όταν η κατάσταση του εμβολιασμού τους είναι «άγνωστη», παραμορφώνοντας περαιτέρω τις αναλογίες.

Αλλά εσείς μπορείτε ακόμα να εμπιστεύεστε τον Albert Bourla: Η προστασία του εμβολίου έναντι σοβαρών καταστάσεων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και πέφτει πολύ πιο γρήγορα έναντι της παραλλαγής Omicron.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.

Η άλλη πλευρά είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν γνωρίζουμε πόσο πιο άσχημες θα είναι αυτές μετά από μία τρίτη δόση, πολύ περισσότερο μετά από μία τέταρτη ή πέμπτη ή περισσότερες δόσεις. (Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε; Θυμηθείτε, οι εταιρείες δεν έλεγξαν τρεις δόσεις έναντι εικονικών φαρμάκων).

Αλλά τα δεδομένα για τη μυοκαρδίτιδα από την τρίτη λήψη φαίνονται άσχημα. Και η αύξηση των θανάτων από κάθε αιτία σε όλη την Ευρώπη τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να αγνοηθεί, ακόμη κι αν οι υγειονομικές αρχές το αγνοούν.

Υποψιάζομαι ότι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στις εταιρείες γνωρίζουν όλο και περισσότερο την πιθανή κρίση της επαναλαμβανόμενης δόσης. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ο Bourla είπε επίσης στη συνέντευξη του στο CNBC, «Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάγκη για τέταρτη ενίσχυση».

Τι; Στην ίδια συνέντευξη, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην περιμένουν μακροχρόνια προστασία από μια τρίτη δόση («λογικό αυτή τη στιγμή») αποστασιοποιήθηκε επίσης από την περίπτωση περισσότερων δόσεων;

Αντιθέτως, ο Bourla μίλησε για το Paxlovid, το νέο φάρμακο αντιικής θεραπείας των 530 $ της εταιρείας του. «Εδώ στοχεύουν οι περισσότερες προσπάθειες της κυβέρνησης».

Στην πραγματικότητα, το Paxlovid δεν είναι ουσιαστικά διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή. Η Pfizer έχει υποσχεθεί 120 εκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως το 2022, αλλά πριν από 10 ημέρες, μόνο 180.000 ήταν διαθέσιμες.

Ποιο είναι λοιπόν το παιχνίδι του Bourla; Δεν θέλει να πουλήσει όσα περισσότερα εμβόλια μπορεί;

Μάλλον όχι. Ειδικά όχι όταν έχει κάθε λόγο να σπρώξει το χάπι που δυνητικά μπορεί να είναι τεράστιας αξίας (530 x 120 εκατομμύρια $ = 62 δισεκατομμύρια $. Και αυτή τη φορά η Pfizer δεν θα χρειαστεί να τα μοιραστεί με τη BioNTech).

Πιο σημαντικό για τον Bourla, είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την Pfizer -και γι’ αυτόν- προέρχεται από τις παρενέργειες. Οι άνθρωποι θα οργιστούν όταν καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί κάνοντας εμβόλια που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Εδώ ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Χαμένοι Στα Εμβόλια.

Μπορεί όμως να υπάρχουν παρενέργειες. Οι άνθρωποι θα είναι έξαλλοι αν πιστεύουν ότι έχουν εξαπατηθεί να κάνουν εμβόλια που δεν λειτούργησαν και δυνητικά έβλαψαν τους ίδιους, τους γονείς τους ή τα παιδιά τους.

Σε αντίθεση με την BioNTech και τη Moderna, η Pfizer δεν έχει κολλήσει με τα mRNA. Είναι μια φαρμακευτική εταιρεία αξίας 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων που δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά εμβολίων προκειμένου να αγοράζει πολλές έρευνες. Επιπλέον, τώρα έχει και το Paxlovid.

(Οι μεγάλοι επενδυτές τα έχουν καταλάβει όλα αυτά, παρεμπιπτόντως. Οι μετοχές της BioNTech και της Moderna έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 50% από την κορύφωση της φρενίτιδας των εμβολίων τον Αύγουστο, ενώ η Pfizer έχει σημειώσει άνοδο 20%, κοντά στο υψηλό της όλων των εποχών. Η Wall Street είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι χαζή).

Έτσι, η συνετή κίνηση για τον Albert Bourla, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής, PhD., είναι να αρχίσει να μειώνει τις προσδοκίες για τα εμβόλια, να καθυστερήσει να τρέξει περισσότερες ενισχυτικές δόσεις και να ελπίζει ότι η Omicron θα κάνει όλη τη δουλειά για εκείνον. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι πιθανότατα ότι οι αρχές δημόσιας υγείας είναι πολύ πιο ανόητες από αυτόν και συνεχίζουν να πιέζουν για ενισχυτικές δόσεις.

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι τους λέει η Pfizer ιδιωτικά. Θα υποθέσω όμως ότι δεν θα είναι μέσω email.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/bomba-gt-to-anotato-syntagmatiko-dikastirio-ton-ipa-tsakise-tis-entoles-emvoliasmoy-toy-viden-kathos-anoigoyn-stomata-gia-tin-kataskeyi-toy-ergastiriakoy-ioy/