Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Πόλεμος προ των πυλών, το ΝΑΤΟ οδεύει προς εισβολή κατα μέτωπο στην Ρωσική επικράτεια


Χίλιους αντιαρματικούς πυραύλους έστειλαν οι Βρετανοί στους Ουκρανούς! Δυσαρέσκεια για την Γερμανία

Φημολογείται ότι δεν έδωσαν άδεια στο βρετανικό μεταγωγικό να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της Γερμανίας!

Λάδι στη φωτιά του πολέμου ρίχνουν οι Βρετανοί με τις ενέργειές τους. Όπως έγινε γνωστό, 1000 αντιαρματικοί πύραυλοι έφτασαν σήμερα από την Βρετανία στην Ουκρανία με στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, τύπου Μπόινγκ C – 17 Α.


Το βρετανικό μεταγωγικό την ώρα της προσγείωσης στο Κίεβο

Στο παρασκήνιο όμως αυτής της ενέργειας, υπάρχει μία έντονη διπλωματική διαμάχη μεταξύ Ουκρανίας και Γερμανίας. Οι Ουκρανοί θεωρούν ότι οι Γερμανοί δεν επέτρεψαν στην βρετανική πολεμική αεροπορία να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της Γερμανίας προκειμένου να γίνει η αποστολή. Αυτό προκύπτει και από την πορεία του μεταγωγικού αεροσκάφος της βασιλικής αεροπορίας, που όπως φαίνεται στο χάρτη, χρησιμοποίησε τον εναέριο χώρο της Δανίας και της Πολωνίας, παρακάμπτοντας την Γερμανία.


22CFD914 4A89 44CC 90F3 24930BE43BB4

Η διαδρομή του μεταγωγικού αεροσκάφους

Στρατιωτικές πηγές της Βρετανίας πάντως έλεγαν με νόημα ότι ουδέποτε ζήτησαν άδεια από την γερμανική πλευρά…Λογικό, όταν δεν ζητάς άδεια, δεν εισπράττεις και άρνηση. Πάντως στην Ουκρανία θεωρούν ότι οι Γερμανοί τους πρόδωσαν με αυτή την ενέργεια και κάποιες άλλες ενέργειες που περιλαμβάνουν άρνηση χορήγησης συγκεκριμένων βλημάτων που είχαν ζητήσει.


Ο συγκεκριμένος τύπος πυραύλων πάντως που προμήθευσαν οι Βρετανοί στους Ουκρανούς, φανερώνει ότι η ρωσική επέλαση εντός ουκρανικού εδάφους θεωρείται δεδομένη. Εάν συνδυάσουμε την συγκεκριμένη είδηση με το γεγονός της εκκένωσης των οικογενειών των αμερικανών διπλωματών, τότε η πόρτα του φρενοκομείου ενδέχεται να ανοίξει διάπλατα.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/289416/chilioys-antiarmatikoys-pyrayloys-esteilan-oi-vretanoi-stoys-oykranoys-dysareskeia-gia-tin-germania/