Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Dr.V.Zelenko: «Μέχρι το 2026 κάθε άνθρωπος θα μαρκάρεται με ένα ψηφιακό αναγνωριστικό»«Tα εμβόλια μετρούν τα βιομετρικά στοιχεία σας»
Σόκαρε τους πάντες, με τις καταγγελίες του, ο Dr. Vladimir Zelenko, o οποίος έχει ταχθεί πολλές φορές κατά των μαζικών εμβολιασμών για τον κορωνοϊό.

Ο αντισυστημικός γιατρός, ο οποίος έχει έρθει σε σύγκρουση με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, ως εκ τούτου, με το ιατρικό κατεστημένο, και είναι γνωστός για την προώθηση ενός κοκτέιλ τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας πειραματικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες.


Όσα είπε ο V.Zelenko:

«Ο Klaus Schwab, επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, και θα δείξω λέει ότι μέχρι το 2026, όταν η ιατρική θα αρχίσει να γίνεται αφερέγγυα, κάθε άνθρωπος θα μαρκάρεται με ένα ψηφιακό αναγνωριστικό.
READ MOREΤελικά πότε είναι πιο αποτελεσματικά τα rapid test; - Όταν γίνονται από τη μύτη ή από το στόμα;

Και εδώ είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από τις ΗΠΑ, που περιγράφει την τεχνολογία που υπάρχει ήδη στα εμβόλια και μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά σας δεδομένα και να μεταδώσουν αυτές τις πληροφορίες με την τοποθεσία σας σε τρίτο ενδιαφερόμενο.

Δεν είναι επιστημονική φαντασία ιδού ο αριθμός ευρεσιτεχνίας! Είναι πολύ δύσκολη στο διάβασμα, πρόκειται για 50 σελίδες μηχανικής νανοτεχνολογίας αλλά αν το κοιτάξετε και το μελετήσετε αρκετά διεξοδικά, θα δείτε ότι αυτό ισχύει».https://www.pronews.gr/kosmos/1052444_drvzelenko-mehri-2026-kathe-anthropos-tha-markaretai-me-ena-psifiako-anagnoristiko