Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τιμωρία για τους εν αναστολή υγειονομικούς! Νοσούν, μεταδίδουν. Λιποθυμούν στη βάρδια! ΒΙΝΤΕΟ


Πρόεδρος εργαζομένων στον «Ερυθρό Σταυρό»: Μια νοσηλεύτρια για 40 ασθενείς - Λιποθυμούν στη βάρδια

«Είναι μία νοσηλευτρία για 40 ασθενείς και λιποθυμάει στα 4 το πρωί, δε γίνεται η συνάδελφος να μπορεί να αποδώσει», ανέφερε η κυρία Γεωργάκη.

Την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» περιέγραψε η πρόεδρος των εργαζομένων, Βούλα Γεωργάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open, η κυρία Γεωργάκη έκανε λόγο για μια πραγματικά ζοφερή εικόνα στα νοσοκομεία της χώρας.

Όπως ανέφερε, το καλοκαίρι στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» είχαν κλείσει τα τμήματα COVID-19, αλλά άνοιξαν ξανά και πλέον είναι γεμάτα με περιστατικά.

Εμβολιασμός με το εμβόλιο της Pfizer - Sputnik Ελλάδα, 1920, 17.01.2022

Ελλάδα

Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60: Η διαδικασία είσπραξης – Πώς υποβάλλονται ενστάσεις

17 Ιανουαρίου, 18:35

Τόνισε, δε, ότι σαφώς και υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς, ωστόσο το κύριο πρόβλημα των εργαζομένων δεν είναι οι ασθενείς.

«Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» από το 2015 και μετά οι νοσηλευτές και οι γιατροί είναι αόρατοι. Οι νοσηλευτές λιποθυμούν στη βάρδια. Είναι μία νοσηλευτρία για 40 ασθενείς και λιποθυμάει στα 4 το πρωί, δε γίνεται η συνάδελφος να μπορεί να αποδώσει», υπογράμμισε η κυρία Γεωργάκη.

Επιπλέον ανέφερε ότι πέντε παθολόγοι καλούνται αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουν 92 ασθενείς, εκ των οποίων οι 70 είναι περιστατικά κορονοϊού.

Πιέζουμε για να αλλάξει η νομοθεσία! Υπόγραψε εδώ


«Προκαλώ τον Υπουργό και την πολιτική ηγεσία γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι να έρθουν σε μια εφημερία χωρίς να ενημερώσουν τις κάμερες και τους παρατρεχάμενους, να έρθουν σαν κοινοί πολίτες να δουν την αναμονή και τι τραβάει ο πολίτης», δήλωσε η κυρία Γεωργάκη.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί στις προσλήψεις εργαζομένων στα νοσοκομεία.