Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Το τερμάτισαν στο ΝΑΤΟ: Η Ρωσία θα επιτεθεί με τακτικά πυρηνικά βλήματα στην Ουκρανία!


Συνεχίζεται το κύμα προπαγάνδας των δυτικών ΜΜΕ τα οποία θεωρούν σίγουρη μια ρωσική εισβολή στην Ρωσία.
 Μάλιστα δεν αρκούνται σε αυτό, αλλά προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα, φτάνοντας στον απόλυτο παραλογισμό., λέγοντας ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην επίθεσή της κατά της Ουκρανίας!

Αιτία οι πληροφορίες –πάλι δυτικών ΜΜΕ- τα οποία επικαλούνται πρόσφατη έκθεση πληροφοριών από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας η οποία λέει ότι τώρα υπάρχουν 36 εκτοξευτές Iskander-Μ κοντά στα σύνορα, θέτοντας αυτούς τους πυραύλους εντός εμβέλειας της ουκρανικής πρωτεύουσας, Κίεβου, καθώς και πολλών κρίσιμων στρατιωτικών στόχων εντός της Ουκρανίας.

Νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν τώρα, από «διαρροές» δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι τα συστήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στο πρώτο κύμα της επίθεσης κατά της Ουκρανίας.


Γιατί πυρηνικά; Γιατί η έκδοση των Iskander-M περιλαμβάνει τη μεταφορά δύο βαλλιστικών πυραύλων 9M723 οι οποίοι έχουν εμβέλεια 500 χλμ. και αναπτύσσουν μεγίστη ταχύτητα 5 έως 6 mach και πετούν σε ύψος από 6 έως και 50 χλμ. Οι πύραυλοι αυτοί μπορούν να μεταφέρουν πυρηνική κεφαλή και καθ; όλη την διάρκεια της πτήσης τους χρησιμοποιούν τεχνικές αποφυγής των επίγειων αντιβαλλιστικών συστημάτων που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ, όπως το AEGIS-Ashore που έχουν εγκατεστημένο στην Ρουμανία.