Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ρώσικες Μυστικές Υπηρεσίες: Ειναι θεμα χρόνου να χτυπήσουν και την Ελλαδα οι Τζιχαντιστές!

Βλαντίμιρ Πούτιν :Είναι Θέμα Χρόνου να Χτυπήσουν και την Ελλάδα οι Τζιχαντιστές! Ρώσικες Μυστικές Υπηρεσίες
Αποκαλύπτουν και Σοκάρουν

Μπαραζ επισκέψεων-επαφών, απο Ρώσους Αξιωματούχους, αλλα και απο την πλευρά των ΗΠΑ ,
αναμένονται απο τώρα μεχρι τον Μηνα Δεκέμβριο να εχει η Ελληνικη Κυβέρνηση
Η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο αφόρητων πιέσεων απο Ρωσια, στο να παραχωρήσει η Ελλαδα ενα τουλάχιστον πολεμικό Αεροδρόμιο  προσωρινά, και αν χρειαστει, στην περίπτωση  χερσαίας στρατιωτικής επιχειρήσεις απο Ρωσια στην Συρια, αλλα εκτος αυτου,θα ζητηθεί απο την Ελλαδα και ένα Λιμάνι ,κατα προτίμηση βασει σεναρίων η Ρωσια ζητα  αεροδρόμιο-λιμάνι στην Κρητη! Στην αντιθετη πλευρα των πιέσεων ειναι η ΗΠΑ, που ζητούν απο την Ελλινηκη Κυβέρνηση να απορριψη τα αιτήματα της Ρωσίας, φοβόνταν για τα Ρωσικα ανταλλάγματα που θα προσφερουν στην Ελληνικη Κυβέρνηση!
 Απο πλευρας των ΗΠΑ θα συζητήσουν με την Κυβερνηση να υπαρξει μια οριστική συμφωνία για μια νεα βαση μη επανδρωμενων αεροσκαφών των ΗΠΑ, σε Ελληνικο νησι, βαση σεναριων στην Καρπαθο!

Ρώσικες Μυστικές Υπηρεσίες Αποκαλύπτουν και Σοκαρουν την Ελλαδα! Ειναι θεμα χρόνου να χτυπήσουν και την Ελλαδα η Τζιχαντιστές!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας και στις μυστικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία.
Η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονται σε εγρήγορση και σε επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές έχουν εντείνει τις παρακολουθήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην Αθήνα και αλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο Ρώσων, Γάλλων, ΗΠΑ, ειδικών έχουν  φτασει στην Αθήνα, και ήδη συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές αναζητώντας Τζιχαντιστες!
Συμφώνα με Ρώσικες εκτιμήσεις( Εχουν ενημερωση εσπευσμένα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμιρ Πουτιν )  μια επικείμενη Τρομοκρατική ενεργεία των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, θα ειναι πολύ χειρότερη απο τα Τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία!
Η Τζιχαντιστές βασει οργανωμένου σχεδίου φέρονται να έχουν σαν στοχους να χτυπήσουν τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο του καλοκαιριού, που κατακλύζονται τα νησια μας απο αλλοδαπους τουριστες!

 Η στόχοι ειναι αρκετά εύκολη οπως π χ ξενοδοχεια! Ολα οδηγούν σε αυτο το ενδεχόμενο βάση των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιων, διοτι μετα τα τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια, θα ειναι πολυ δυσκολο πλεον να περασουν Τζιχαντιστές σαν μετανάστες στην Ευρώπη, μιας και η μια Ευρωπαϊκή χωρα μετα την αλλη κλείνουν τα συνορα τους! Πολυ τζιχαντιστες αναμενεται να εγκλωβιστούν στην Ελλαδα, και να εφαρμόσουν σαν εναλλακτικη λυση να χτυπήσουν ξενους Στοχους στην Ελλαδα, και οχι απαραιτητα σε Αστικα κεντρα,αλλα οπου Βρεθουν!


Προσοχη,ολα αυτα που γράφω μέχρι να γινουν πραγματικότητα τα θεωρώ σενάρια!
Μην αρχίσουμε τα φιλοναζιστικα για τους Μετανάστες, δυστυχώς μεσα στα αθωα πρόβατα κρυβεται και ο Μαύρος Λυκος, αυτους πρεπει να ξετρυπώσουν η Μυστικές Υπηρεσίες!

Αρθρο  Σπυρος Πριφτης