Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Φανταστείτε τον κόσμο αυτόν χωρίς την Ρωσία και πείτε εσείς ένα μεγάλο ευχαριστώ !

Πούτιν: Ευχαριστώ την Ελλάδα για τη φιλοξενία -Τι γράφει σε επιστολή του
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ευχαριστεί  την Ελλάδα για την φιλοξένια που του πρόσφερε και εύχεται στους Ελληνες ευημερία και ευμάρεια.


Με ευχαριστήρια επιστολή του του που απέστειλε στην εφημερίδα Καθημερινή,
 ο Ρώσος πρόεδρος δηλώνει συγκινημένος από τη θερμότητα και εγκαρδιότητα με την οποία η Ρωσική αντιπροσωπεία αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα κατά της διάρκεια της επισκέψης του, υπογραμμίζει την εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της επίσκεψης τονίζει ότι «οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας.»
Τέλος, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες.


Πηγή: Πούτιν: Ευχαριστώ την Ελλάδα για τη φιλοξενία -Τι γράφει σε επιστολή του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/269947/poytin-eyharisto-tin-ellada-gia-ti-filoxenia-ti-grafei-se-epistoli-toy#ixzz4AKKnjUx9