Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Συνωμοσία η σχέση των παράνομων Καμερών Ασφαλείας και της «Πανθρησκείας» της «Νέας Εποχής»

Νικόλαος Σ. Στεργιάδης
 
 
Είναι νωπή ακόμη στη μνήμη μας η δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας:
 «Η νέα Ελλάδα η οποία ξημερώνει, μπαίνει σε μια νέα εποχή με πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ένα πρόσωπο που συμβολίζει ακριβώς αυτή τη μετάβαση στη νέα εποχή».

Σύμβολο της «νέας εποχής» πλέον το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό. Ποια είναι άραγε αυτή η «νέα εποχή» στην οποία επαναλαμβανόμενα αναφέρεται ο Πρωθυπουργός; Μήπως πρόκειται για τυχαία εκφορά του λόγου από τον έχοντα ρητορική δεινότητα Πρωθυπουργό; Άλλωστε, η «νέα εποχή» ήταν και επίσημο πολιτικό σύνθημα του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πριν και μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Μήπως αποτελεί απλά ένα λεκτικό προσδιορισμό του οράματος αμφοτέρων για την Ελλάδα;
Κι όμως, η έκφραση «νέα εποχή» πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε καν στο λεκτικό ρεπερτόριο των πολιτικών μας. Το έτος 2016 ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που από τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ήρθε στη δημοσιότητα η ταύτιση ενός παγκόσμιου κυβερνητικού συστήματος με την «Πανθρησκεία», την καμπαλιστική παγκόσμια θρησκεία, η οποία προωθείται από το διεθνές πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα της «Νέας Εποχής». Το σχετικό δημοσίευμα αφορούσε το εμβληματικό γκράφιτι που σχεδιάστηκε το 2011 στο Ενιαίο Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Κισάμου Χανίων με επιμέλεια της δημοτικής Αρχής του Δήμου Κισάμου, γκράφιτι που ήταν και είναι γνωστό ως ο «θρόνος του θηρίου», το περιεχόμενο του οποίου αποτελεί τη δημόσια διακήρυξη αυτής της ταύτισης, έχει ως κεντρική ιδέα τον έλεγχο των τηλεπικοινωνιών, των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου, των καμερών ασφαλείας κ.α. από κέντρο που σχετίζεται με τις παραθρησκείες του Σατανισμού, του Νεοπαγανισμού, της Γουΐκα (Wicca), του Δωδεκαθεϊσμού και Ανατολικές θρησκείες όπως του Ινδουισμού και του Βουδισμού, όλες κύριες συνιστώσες θρησκειολογικού συγκρητισμού της παναίρεσης του Οικουμενισμού, της «Πανθρησκείας».
Έκτοτε, ακολούθησαν δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις των Εισαγγελικών Αρχών καθώς και η απόφαση της ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, που έθεσαν ως δεδικασμένο πλέον να είναι «Νόμιμες όλες οι παράνομες κάμερες ασφαλείας στα δημόσια-δημοτικά κτίρια και σχολεία της Ελλάδος» και «Νόμιμα τα γκράφιτι της Πανθρησκείας στην Ελλάδα σε δημόσια-δημοτικά κτίρια και σχολεία», αποφάσεις που ελήφθησαν σχεδόν ταυτόχρονα και μέσω αυτών δόθηκε η απόλυτη ελευθερία για την υλοποίηση της αναφερόμενης κεντρικής ιδέας ενός γκράφιτι!
Έτσι «Νόμιμα» πλέον υλοποιείται και στην Ελλάδα ένα σύστημα «παντεπόπτη οφθαλμού» – «Μεγάλου Αδελφού» αντίστοιχο με το υψηλής τεχνολογίας σύστημα μαζικού κοινωνικού ελέγχου που ήδη υλοποιείται και εφαρμόζεται στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας από το καθεστώς του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το σύστημα αυτό, το οποίο η επιδημία του κορωνοϊού έφερε στο διεθνές προσκήνιο, βασίζεται στην ευρεία οπτική ηλεκτρονική-ψηφιακή παρακολούθηση και επιτήρηση των πολιτών σε όλη τη χώρα μέσω καμερών ασφαλείας, διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο και μάλιστα με εφαρμογή αλγόριθμων Τεχνητής Νοημοσύνης (π.χ. αναγνώρισης προσώπου). Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο χωρών είναι το ότι στην Ελλάδα για τα «προσωπικά δεδομένα» υπάρχει αυστηρή σχετική Νομοθεσία και σχετική ανεξάρτητη Αρχή ενώ στην Κίνα αυτά δεν υπάρχουν.
Αναγκαστικά λοιπόν, στην Ελλάδα η αντίστοιχη υλοποίηση γίνεται υπό καθεστώς απόκρυψης από τους Έλληνες πολίτες και όταν χρειάστηκε η προστασία αυτής από τον κίνδυνο της πλήρους διάλυσης, επετεύχθη με τις προαναφερόμενες αποφάσεις. Η δύσκολη και πολυετής αρχική φάση της υλοποίησης περιλαμβάνει την ήδη διαπιστωμένη ευρεία μόνιμη εγκατάσταση παράνομων καμερών ασφαλείας αναλογικής ή IP τεχνολογίας σε δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά κτίρια όπως και στα σχολεία. Η εύκολη και γρήγορη επόμενη φάση θα περιλαμβάνει αντικαταστάσεις, μετατροπές και αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων καμερών ασφαλείας και του δικτύου αυτών. Όταν θα είναι πλέον επαρκές το ποσοστό της οπτικής κάλυψης του δημόσιου χώρου κάθε αντίδραση των Ελλήνων πολιτών θα είναι μάταιη.
Έτσι «Νόμιμα» πλέον υλοποιείται στην Ελλάδα και ο αθέμιτος και καταχρηστικός θρησκευτικός προσηλυτισμός στην «Πανθρησκεία» κυρίως της νεολαίας, μια αντιχριστιανική επιδίωξη που έχει τη δυναμική να προκαλέσει την υλοποίηση του ανθελληνικού οράματος της διασάλευσης του ισχυρότερου δεσμού του Ελληνικού Έθνους δηλαδή της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης.
Έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί είναι αδύνατο να απεγκατασταθούν οι παράνομες κάμερες ασφαλείας ακόμη και από ένα νηπιαγωγείο ή να σβηστεί το Ταοϊστικό σύμβολο του Γιν-Γιανγκ από ένα δημοτικό πάρκινγκ, αφού αυτό προϋποθέτει την πλήρη διάλυση του οικοδομήματος που υποστηρίζει και προωθεί την υλοποίηση της αναφερόμενης κεντρικής ιδέας ενός γκράφιτι!
Η Συνωμοσία πίσω από τη σχέση των παράνομων καμερών ασφαλείας και της «Πανθρησκείας» στην Ελλάδα έχει τεθεί ήδη από τα τέλη του 2019 εν γνώσει του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και άλλων ανωτάτων αξιωματούχων του Ελληνικού Κράτους. Η παρέμβασή τους προς την ολοκλήρωση ή τη διάλυση αυτής της σχέσης, είναι βέβαιο πως θα συμβολίσει ή όχι τη μετάβαση στη «νέα εποχή».
Δείτε και
-Νόμιμα τα γκράφιτι της Πανθρησκείας στην Ελλάδα σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και Σχολεία
http://aktines.blogspot.com/2020/02/blog-post_550.html#more