Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Καμπούλ η Αθήνα απο παράνομες ενέργειες αλλοδαπών

 
Νεκρός σε συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας -Επεσαν 11 πυροβολισμοί
Συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό
και έναν τραυματία σημειώθηκε στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας.
   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία δέχθηκε κλήση για συμπλοκή αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης. Από τη συμπλοκή έναν άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ ακόμα ένα έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, στην οποία συμμετείχαν περίπου 30 συνολικά άτομα, ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είναι αφγανικής καταγωγής τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα, ουσιαστικά των ναρκωτικών και των λαθραίων τσιγάρων.
Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι μία ώρα πριν τη συμπλοκή, δύο άτομα βρέθηκαν στην περιοχή και προειδοποίησαν ότι θα γίνει μακελειό, καλώντας όσους βρίσκονταν εκεί να απομακρυνθούν. «Ηρθαν δύο άτομα πριν μία ώρα και είπαν θα γίνει μακελειό, φύγετε από εδώ πέρα. Εμείς, όμως, δεν πολυδώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο της συμπλοκής
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο της συμπλοκής -Φωτογραφία: INTIMENEWS

Από τους πυροβολισμό έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου που είχε σταθμεύσει στο σημείο. Σημειώνεται ότι δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.
Το σπασμένο τζάμι του ΙΧ από την σφαίρα

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το περιστατικό τραυματίστηκαν άλλα άτομα τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.
Φωτογραφίες: IntimeNews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

https://www.iefimerida.gr/ellada/nekros-symploki-allodapon-sto-kentro-tis-athinas