Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο, για να καταλάβετε ότι δεν θέλουν οικονομική, αλλά πνευματική υποδούλωση των Ελλήνων !

Αυστρία: Οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα, εκνευρίζουν τον υπουργό Οικονομικών της Αυστρίας Η Ευρώπη χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα, προειδοποίησε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Πρελ καθώς οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας πολλαπλασιάζονται στην Αθήνα.
"Όταν βλέπουμε τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα, η υπομονή μας, η δική μου και της υπόλοιπης Ευρώπης, σχεδόν εξαντλείται", δήλωσε ο υπουργός καλώντας την ελληνική κυβέρνηση να εξηγήσει σαφώς στον πληθυσμό ότι τα μέτρα λιτότητας είναι απολυτως απαραίτητα για να απαλλαγεί η χώρα από το αβυσσαλέο χρέος της.
Ο Πρελ δήλωσε ότι η διεθνής βοήθεια θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική υλοποίηση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί από την ελληνική κυβέρνηση προσθέτοντας ότι τα χρήματα "θα καταβληθούν σταδιακά όταν θα έχουν εφαρμοστεί τα μέτρα λιτότητας".
"Χρειάζεται μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική για να αντιμετωπισθούν χώρες όπως η Ελλάδα", τόνισε και ζήτησε να υπάρξει καλύτερος έλεγχος των εθνικών προϋπολογισμών στο επίπεδο της ΕΕ. "Πρέπει να συζητήσουμε γι' αυτό χωρίς καθυστέρηση", υπογράμμισε.

http://www.e-typos.com/