Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Dr James Thorp: «Μετά τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 οι αποβολές αυξήθηκαν κατά 58 φορές»!

 
Ο Αμερικανός γυναικολόγος-μαιευτήρας Τζέιμς Θορπ με εμπειρία 43 χρόνων δήλωσε ότι μετά τους αναγκαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 αποβολές έχουν αυξηθεί κατά 58 φορές

Προσθέτει επίσης ότι οι εμβρυϊκοί θάνατοι έχουν αυξηθεί 38 φορές και οι διαταραχές στην περίοδο έχουν χιλιαπλασιαστεί!

Oι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώπιον του Αμερικανού Ρεπουμπλικανού Γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, ο οποίος διοργάνωσε σχετικό συνέδριο για τα αποτελέσματα των εμβολιασμών, που σημαίνει ότι πρόκειται για επίσημες σοβαρές καταγγελίες.

Όπως δήλωσε:

«Αυτό που έδειξαν οι μελέτες μας δεν ήταν διπλάσιες αυξήσεις αλλά αυξήσεις 500πλάσιες ή 1.000πλάσιες στις διαταραχές περιόδου για παράδειγμα, σχεδόν 1.200πλάσια αύξηση συγκριτικά με το εμβόλιο της γρίπης.

Όσον αφορά τις αποβολές, 58πλάσια αύξηση στις αποβολές από τα εμβόλια του covid-19 συγκριτικά με αυτές από το εμβόλιο της γρίπης.

Και θα μπορούσα να συνεχίζω και να συνεχίζω.

Στους εμβρυικούς θανάτους, 38πλάσια αύξηση.

Αυτό έχω δει εγώ, αυτό δείχνουν τα δεδομένα.

Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο η Αμερικανική Επιτροπή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και η Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, τις οποίες όλες έχω υπηρετήσει σε ολόκληρη την σταδιοδρομία μου,  προωθούν αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο».

https://www.ygeiamasnews.gr/farmaka/86850/dr-james-thorp-meta-tous-emvoliasmous-kata-tis-covid-19-oi-apovoles-ayksithikan-kata-58-fores/