Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

27 χώρες ξόδεψαν 1 τρις δολάρια για παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία!


Πούτιν: η πυρηνική τριάδα το δυνατό μας σημείο. Θα θέσω σ’ επιχειρησιακή ισχύ διηπειρωτικούς πυραύλους Sarmat και Iars. Σοιγκού: 500 δορυφόροι του ΝΑΤΟ δουλεύουν για Κίεβο! 
27 χώρες ξόδεψαν 1 τρις δολάρια για παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία! Ο Ζελένσκι προσγειώθηκε .. ”ανώμαλα” στη στρατιωτική βάση Andrews της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ! Στην Κίνα ο Μεντβέντεβ με απόρρητο μήνυμα Πούτιν! ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!!!

Ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου Vesti FM (97,6 στη Μόσχα), Σεργκέι Μαρντάν , γράφει στο κανάλι του στο Telegram: «Ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Ουάσιγκτον. Ο Μεντβέντεφ με προσωπικό μήνυμα Πούτιν – στο Πεκίνο. Φαίνεται ότι το πρελούδιο των προσπαθειών για διαπραγμάτευση πλησιάζει στο τέλος του και ότι ο πόλεμος πρόκειται να κηρυχτεί επίσημα.

Η έκρηξη του Nord Stream, το εμπάργκο πετρελαίου, τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, το διευρυμένο ευρωπαϊκό δίκτυο εκπαίδευσης Ουκρανών στρατιωτών. Στη Ρωσία – μερική κινητοποίηση ως δοκιμή της ετοιμότητας του συστήματος για έναν μεγάλο πόλεμο, μεταφορά σύνθετων στρατιωτικών-βιομηχανικών επιχειρήσεων σε στρατιωτικό τρόπο παραγωγής.

Η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Στην πραγματικότητα, όλα ήταν ήδη ξεκάθαρα όταν τα απελευθερωμένα εδάφη συμπεριλήφθηκαν στη Ρωσία.Το Κρεμλίνο λέει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ειρήνης με το Κίεβο μετά το ταξίδι του Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον.

Ενδεικτικό της όξυνσης και της πιθανής γενίκευσης είναι ότι το CNN σε οίστρο αναθεωρητικής διάθεσης επιδίδεται σε όργιο πολιτικής αυθαιρεσίας και συγκρίνει την άφιξη Ζελένσκι με την αντίστοιχη του

”Τσόρτσιλ στην Ουάσιγκτον, πριν από 81 χρόνια, κάποιες ημέρες μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. Εκείνη η επίσκεψη των Χριστουγέννων εδραίωσε τη συμμαχία που θα κέρδιζε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα έχτιζε τον μεταπολεμικό δημοκρατικό κόσμο”.

Δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σε διευρυμένη συνάντηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας: «Γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία».

“Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματά μας: την πυρηνική τριάδα, τις αεροδιαστημικές δυνάμεις, ορισμένα τμήματα του ναυτικού. Ξέρουμε ότι, αυτά έχουμε και όλα είναι σε καλή κατάσταση”, είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.
Οι διηπειρωτικοί πυρηνικοί πύραυλοι Sarmat και η φρεγάτα Admiral Gorchkov, εξοπλισμένες με ολοκαίνουριους υπερηχητικούς πυραύλους Zirkon, θα τεθούν σύντομα σε επιχειρησιακή υπηρεσία, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά κατά τη συνάντηση.«Σύντομα, οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Sarmat θα τεθούν σε επιφυλακή για πρώτη φορά», είπε κατά τη διάρκεια μεγάλης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με το Υπουργείο Άμυνας.
Και να προσθέσω ότι οι ένοπλες δυνάμεις προμηθεύονται πάντα με θερμοπυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Iars.

Η Ρωσία θα διατηρήσει και θα βελτιώσει την πολεμική ετοιμότητα της πυρηνικής τριάδας της
«Αυτή είναι η κύρια εγγύηση για τη διατήρηση της κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας, της στρατηγικής ισοτιμίας και της γενικής ισορροπίας δυνάμεων στον κόσμο», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Το ποσοστό των πυρηνικών όπλων στην πυρηνική τριάδα έφτασε το 91%.

Γενικότερα τόνισε:

🔹 Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι μια τραγωδία, αλλά δεν είναι αποτέλεσμα της ρωσικής πολιτικής, αλλά αυτής που ασκείται από τρίτες χώρες.

🔹Ο ουκρανικός λαός παραμένει πάντα ένας αδελφός λαός για τη Ρωσία.

🔹Στόχος των στρατηγικών αντιπάλων της Ρωσίας είναι να διαλύσουν τη χώρα μας, την οποία θεωρούν «πολύ μεγάλη».

🔹Η Ρωσία πάντα ήθελε να είναι μέρος του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, αλλά «δεν ήταν ευπρόσδεκτη» εκεί.

🔹Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι ο ίδιος προσπάθησε να φέρει τη Ρωσία και τη Δύση πιο κοντά, αλλά η τελευταία είχε άλλους στόχους.

🔹Οι γεωπολιτικοί αντίπαλοι της Ρωσίας κατάφεραν να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στον μετασοβιετικό χώρο, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

🔹Η Ρωσία δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, όταν η οικονομία καταστράφηκε για το συμφέρον της άμυνας. Οι ρωσικές αρχές δεν πρόκειται να στρατιωτικοποιήσουν τη χώρα και την οικονομία της.

🔹Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι οι στόχοι στον στρατιωτικό τομέα θα επιτευχθούν.

🔹Περιμένουμε εποικοδομητικές και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, με ορατό τελικό αποτέλεσμα και σαφή προθεσμία, η οποία εγγυάται ίση ασφάλεια για όλους. Θα προστατεύσουμε και θα ενισχύσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας, συμπεριλαμβανομένων των νέων εδαφών της Ρωσικής Ομοσπονδίας», λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπαινίσσεται τις προσαρτημένες ουκρανικές περιοχές, όταν έθεσε τους στόχους του στρατού του για το 2023 μπροστά στους Ρώσους ανώτερους αξιωματικούς. «Σήμερα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας», καθώς οι «οι στρατιωτικές δυνατότητες όλων των χωρών του ΝΑΤΟ» χρησιμοποιούνται σήμερα «κατά της Ρωσίας» τόνισε.

Αξιωματικοί του επιτελείου, πυροβολητές και άλλοι ειδικοί του ΝΑΤΟ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, με περισσότερους από 500 δορυφόρους του ΝΑΤΟ να εργάζονται για το Κίεβο είπε ο Shoigu.27 χώρες έχουν ήδη ξοδέψει 97 δισεκατομμύρια δολάρια για παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία πρόσθεσε ο Shoigu. Ενώ ξεκαθάρισε πως το 2014 υπήρξε Δυτική χρηματοδότηση για πραξικόπημα στο Κίεβο.Aνακοίνωσε αύξηση αριθμoύ του στρατού της Ρωσίας σε 1,5 εκατομμύρια στρατιώτες συμπεριλαμβανομένων 670.000 συμβασιούχων.

Στη διευρυμένη συνάντηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 στρατιώτες, ιδίως μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Ζελένσκι στις ΗΠΑ και ο Μενβέντεβ στην Κίνα συναντήθηκε με Xi Jinping Πρόεδρο Κίνας. τεντώνεται το σχοινί….

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας Λευκορωσίας σε έδαφος Λευκορωσίας…Συνεχή ανάπτυξη ρώσικων στρατευμάτων στη Λευκορωσία. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Πούτιν ως όφειλε δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Οι Ουκρανοί πίεσαν να αποκτήσουν πυραύλους Patriot από ΗΠΑ..«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαθέσουν πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία 1,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος «Patriot»» δήλωσε ο ΥΠΕΞ ΗΠΑ Antony Blinken

Το “80% του Κιέβου είναι χωρίς ηλεκτρικό,” είπε ο ΥΠΕΞ Ουκρανίας Oleksiy Kuleba.

dimpenews.com