Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Άθλια πρόκληση του Κοσσυφοπεδίου κατά της Ελλάδος! Παρουσίασαν χάρτη που δείχνει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου ως Αλβανία!Την ώρα που το ψευδοκράτος του Κοσσυφοπεδίου ισχυρίζεται πως θα καταθέσει αίτηση για να ενταχθεί στην ΕΕ, οι ηγέτες του, πρόκειται φυσικά για τους ηγέτες των Αλβανών και όχι των Σέρβων, παρουσιάζουν χαρτί ο οποίος δείχνει την Κέρκυρα και την Ήπειρο ως αλβανικά εδάφη!

Πρόκειται για μία πρόκληση πρώτου μεγέθους που φυσικά υποχρεώνει την Ελλάδα όχι μόνο να προβάλλει κάθε δυνατή αντίσταση στην υποτιθέμενη ευρωπαΐκή πορεία του ψευδοκράτους, αλλά να διακόψει και κάθε επαφή με τους Αλβανούς που λυμαίνονται το αναπόσπαστο μέρος της Σερβίας.

Πάτσηδες τέλος!

Το θέμα ανέδειξε ο πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου γράφει τα ακόλουθα:

«Οι καιροσκόποι και εθνικολαϊκιστές, ο «πρωθυπουργός» και η «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και Βιόσα Οσμάνι, προωθούν το μεγαλοεθνικιστκό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας προσαρτίζοντας τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας.
Ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξ´ η προβιά του».