Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ο Στόλτενμπεργκ μετατρέπει το 2023 σε έτος παγκοσμίου πολέμου



 Έρμαιο βρώμικών συμφερόντων ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος στην πιο ακατάλληλη θέση, σε μία υψίστης σημασίας ιστορική στιγμή.

Ο λόγος για τον Γενς Στόλτενμπεργκ, τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο Στόλτενμπεργκ προέβη σε εμπρηστικές δηλώσεις αναφορικά με το ουκρανικό, δίνοντας μάλιστα το πράσινο φως στο Κίεβο για χτυπήματα εντός της ρωσικής επικρατείας! Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, ενώ όρος «νομιμότητα» που χρησιμοποίησε ο Στόλτενμπεργκ αναφορικά με τις συγκεκριμένες επιθέσεις, ανοίγει την πόρτα του φρενοκομείου.


Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο, έκανε έκκληση να αυξηθούν οι παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία.


«Ίσως ακούγεται παράδοξο, αλλά η στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία είναι ο ταχύτερος δρόμος προς την ειρήνη», συμπλήρωσε ο ανεκδιήγητος αξιωματούχος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.


Ο Στόλτενμπεργκ υποστήριξε πως οι πρόσφατες επιθέσεις της Ουκρανίας εναντίον στρατιωτικών στόχων στη Ρωσία είναι απόλυτα νόμιμες. «Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας» επεσήμανε. Δίνοντας με αυτό τον τρόπο το πράσινο φως στην Ρωσία να προβεί σε χρήση τακτικών πυρηνικών, όπως έχει προαναγγείλει, σε περίπτωση απειλείς ρωσικού εδάφους…


Αυτές οι δηλώσεις εκτός από επικίνδυνες για την παγκόσμια ειρήνη, είναι ανησυχητικές και για την πατρίδα μας. Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα με πόλεμο, θέτοντας επίσης θέμα εθνικής ασφάλειας, προανήγγειλε ακόμα και πυραυλικό χτύπημα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν έχει υπερασπίσει όπως οφείλει την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα, αλλά αντίθετα έχει πάρει σκανδαλωδώς θέση υπέρ της Τουρκίας σε μία σειρά ζητημάτων, όπως αυτή του βέτο που ασκεί στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στην συμμαχία. Επικροτώντας μάλιστα τις απαιτήσεις της Τουρκίας που συνιστούν βιασμό της δημοκρατικής νομιμότητας ολόκληρης της Ευρώπης!


Δημοφιλείς Ειδήσεις  Τουρκικό παραλήρημα: «Υπό κατοχή» η Ψέριμος, «υπό αμφισβήτηση» η Γαύδος!

Με αυτά που βλέπουμε, κανείς δεν πρόκειται να απορήσει εάν το ΝΑΤΟ κρατήσει «επιλεκτική ουδετερότητα» υπέρ της Τουρκίας, σε περίπτωση επίθεσης κατά της Ελλάδας…

https://www.newsbreak.gr/kosmos/418075/o-stoltenmpergk-metatrepei-to-2023-se-etos-pagkosmioy-polemoy/