Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

«Ο κορονοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν με ευθύνη των ΗΠΑ» καταγγέλλει Αμερικανός επιστήμονας


Προκαλεί και σοκάρει ένας Αμερικανός επιστήμονας που συνεργάστηκε στενά με το εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα, καθώς ισχυρίζεται ότι ο κορονοϊός 
είναι μια γενετικά τροποποιημένη ασθένεια που κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τις εγκαταστάσεις του στην «μεγαλύτερη αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Δρ. Άντριου Χαφ, πρώην αντιπρόεδρος της ΜΚΟ των ΗΠΑ, EcoHealth Alliance, αποκάλεσε την πανδημία του κορονοϊού «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία» και υποστηρίζει την πιο διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας, ότι η COVID-19 κατασκευάστηκε και διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν.


Στο βιβλίο του με τίτλο «The Truth About Wuhan» (μτφ. Η Αλήθεια για τη Γουχάν), ο Δρ. Άντριου Χαφ ισχυρίζεται ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης από την αμερικανική κυβέρνηση προς την επικίνδυνη γενετική μηχανική των κορονοϊών της Κίνας.

Ειδικότερα, μιλώντας στη βρετανική Sun, ο Χαφ τόνισε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης αυτής βιοτεχνολογίας στους Κινέζους» και πως τα πειράματα της Κίνας έγιναν σε περιβάλλοντα με αρκετά ελλειπή και χαλαρή βιοασφάλεια, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο ιός της COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.

«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοπροστασίας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τη διαρροή του ιού από στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», τόνισε ο Δρ. Άντριου Χαφ.

Σημειώνεται ότι η EcoHealth Alliance είναι μια ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ, που έχει ως αποστολή την προστασία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος από αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες. Ο ίδιος κατηγορεί τον συγκεκριμένο οργανισμό ότι «παρέδωσε τεχνολογία με βιολογικά όπλα» στην Κίνα και ότι «τρόμαξε με αυτά που είδε».

«Η Κίνα ήξερε τους κινδύνους αλλά το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι ΗΠΑ τα συγκάλυψαν όλα αυτά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός επιστήμονας και πρώην αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

Με πληροφορίες από DailyMail