Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η Ουκρανία διχοτομείται και ο Ζελένσκι ως Δον Κιχώτης περιπλανείται στις μάχες

 
Τριχοτόμηση Ουκρανίας;; SVR: Η Πολωνία ετοιμάζει δημοψηφίσματα σε Γαλικία-Βολυνία για προσάρτηση τμήματος της Δυτικής Ουκρανίας!

Ενώ διάφορες πηγές επιβεβαιώνουν την έναρξη μιας πιθανής στρατιωτικής επέμβασης της Πολωνίας στη Δυτική Ουκρανία, σύμφωνα με τη Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού SVR, το ΝΑΤΟ και η Βαρσοβία ετοιμάζονται να οργανώσουν δημοψηφίσματα στη Γαλικία-Βολυνία με σκοπό την προσάρτηση τμήματος της Δυτικής Ουκρανίας. Τριχοτόμηση Ουκρανίας;;

 Τέτοιοι πόλεμοι όπως αυτός στη Συρία ή στη Λιβύη έχουν δείξει ότι δεν τελειώνουν παρά με τριχοτομήσεις ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και μερίδιο διεκδικούν πάντα και οι λεγόμενοι εταίροι….Oι μεγάλοι πόλεμοι δεν τελειώνουν χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς.

Η Πολωνία θέλει να διοργανώσει δημοψηφίσματα στη Δυτική Ουκρανία και να προχωρήσει σε προσάρτηση των περιοχών Lviv, Ternopil, Ivano-Frankivsk, Volyn και Rivne. Αυτό δήλωσε ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βαρσοβία είχε προηγουμένως διαρρεύσει τέτοιες πληροφορίες στα ουκρανικά ΜΜΕ. Για να παρακολουθήσει την αντίδραση του ντόπιου πληθυσμού. Και σήμερα ο Πρόεδρος Ντούντα έδωσε εντολή να προετοιμάσει μια επίσημη αιτιολόγηση των πολωνικών αξιώσεων σε ολόκληρη τη Δυτική Ουκρανία.
Και δεν θα υπάρχουν κυρώσεις…..

Το τίμημα άλλωστε είναι πολύ βαρύ για Ουκρανία…. Η Ursula von der Leyen Πρόεδρος της Κομισιόν ανάρτησε στο Twitter ότι η Ουκρανία έχασε «100.000 στρατιώτες». Το tweet καταργήθηκε στη συνέχεια και υποβλήθηκε σε επεξεργασία. Ενώ ανέβηκε αυτο-λογοκριμένο στη συνέχεια το βίντεο.


Η Andreevka τέθηκε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.Επίσης το ανατολικό τμήμα της Makiievka βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο.

dimpenews.com