Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Masanori Fukushima, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο: 2.000 πέθαναν από το εμβόλιο! Οι μισοί θάνατοι μετά τον εμβολιασμό οφείλονται σε καρδιακές κι καρδιαγγειακές βλάβες. Περιφρονείτε την επιστήμη..

 
Ο Masanori Fukushima, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο λέει τις 4 αλήθειες του στο Υπουργείο Υγείας:

“Αγνοείτε την επιστήμη, την ιατρική και αφήνετε τη φροντίδα να καταρρεύσει! Είναι μια καταστροφή…

Ξοδεύετε δισεκατομμύρια για το εμβόλιο και αναγκάζετε τους ανθρώπους να το κάνουν ένεση».

Αναλυτικά τονίζει o Iάπωνας καθηγητής: Οι μισοί θάνατοι μετά τον εμβολιασμό οφείλονται σε καρδιακές κι καρδιαγγειακές βλάβες.

Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω. Στρατολογείτε επιστήμονες που χάνουν το χρόνο τους με τις Α, Β, Γ..(παραλλαγές) Aυτοί δεν είναι επιστήμονες αλλά τυμβωρύχοι της επιστήμης που συμβιβάζουν την αλήθεια με μια ολοκληρωτική περιφρόνηση για την επιστήμη και την ιατρική. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Είμαστε μια χώρα των επιστημών και των τεχνολογιών ή δεν είμαστε; 


Αγνοείτε την επιστήμη, την ιατρική και αφήνετε τις υγειονομικές φροντίδες να καταρρεύσουν. Αυτό είναι καταστροφικό. Στην πραγματικότητα αν δούμε τις αναφορές που αφορούν τα επείγοντα καρδιοαγγειακά όλα τ΄άτομα που κάνουν υπερτασικές κρίσεις είναι θύματα αυτού του εμβολίου. 

Περίπου 2.0000 άτομα πέθαναν λόγω αυτού του εμβολίου κι αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή μου πεποίθηση.

 Η πλειοψηφία των θυμάτων δεν έχουν παρά μόνο τα μάτια τους να κλάψουν. Τους αγνοούμε ολοσχερώς. Όταν πραγματοποιείτε μια αυτοψία σε ένα ύποπτο κρούσμα περιορίζεστε σε μια μικρή αναφορά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Δεν κάνετε τίποτα. Τι καλό κάνατε; Mην καταπονείστε να το κρύψετε το βλέπουμε. όπως τα υγειονομικά σκάνδαλα με την τοξικότητα των φαρμάκων. 

Οφείλουμε να εκριζώσουμε αυτά τα σκάνδαλα τα σχετιζόμενα με τοξικότητα φαρμάκων με κάθε τίμημα. Αυτή η χώρα πήρε τα μαθήματα από το παρελθόν και δεν μπορεί να έχουμε παρόμοιες νέες καταστάσεις.

 Αλλά συμπεριφέρεστε με τυραννικό τρόπο ξοδεύετε δις δολάρια για να εισάγετε αυτό το εμβόλιο και να εμβολιάσετε τον πληθυσμό.όλα αυτά δεν ηρεμούν καθόλου την κατάσταση. ”

https://greeknation1.wordpress.com