Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Να μας παρακολουθείται να μαθαίνετε και τίποτα! Ξέρετε ποιοι είμαστε δεν κρυβόμαστε


 Ντρέπεται και η ντροπή: Η κυβέρνηση παρακολουθούσε με την ΕΥΠ και φακέλωσε χιλιάδες Έλληνες που δεν ήθελαν μάσκες, lockdown και εμβόλια!

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα: Απασχολούσαν εκατοντάδες στελέχη της ΕΥΠ για να παρακολουθούν και να αναφέρουν στο Μαξίμου τους πολίτες που πλήρωναν με τους φόρους τους αυτούς που τους παρακολουθούσαν!

Η κυβέρνηση κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό χρησιμοποιούσε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), τα συστήματα παρακολούθησης και την δομή της υπηρεσίας που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να συγκεντρώνονται πληροφορίες εθνικής σημασίας, για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των πολιτών που αντιδρούσαν στην υποχρεωτική μασκοφορία, τα lockdown και τα υποχρεωτικά εμβόλια την περίοδο 2020-2022!


Είναι πραγματικά εφιαλτικό, αλλά και ντροπιαστικό για όλα τα συμμετέχοντα στελέχη της ΕΥΠ σε τέτοιες κατ’εξοχήν αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές πράξεις. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία τους του επιπέδου «Εκτελούσα διαταγές». Και στην Νυρεμβέργη οι ναζί τα ίδια έλεγαν.


Ούτε καν υπάρχει το ελαφρυντικό του «στιγμιαίου» χαρακτηρισμού του αδικήματος βάσει του οποίου απαλλάχθηκαν οι συνεργάτες του πραξικοπήματος του 1967.


Τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το pronews.gr είναι συγκλονιστικά για το θέμα: Αντί η ΕΥΠ να παρακολουθεί τους Τούρκους πράκτορες και τους πράκτορες χωρών που λειτουργούν για λογαριασμό της Τουρκίας και λοιπών ανθελληνικών δυνάμεων στο εσωτερικό της Ελλάδας, παρακολουθούσε Έλληνες πολίτες γιατί… δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκες ή να μείνουν όσο η κυβέρνηση ήθελε, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους!
Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ΕΥΠ χιλιάδες φάκελοι παρακολούθησης Ελλήνων πολιτών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκες ή να μείνουν σε καραντίνα και δεν δίσταζαν να το δηλώσουν δημοσίως, με μία ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, με μία τηλεφωνική συνομιλία τους ή με μία παρουσία τους σε μία διαδήλωση.


Το επίσης ντροπιαστικό είναι ότι απασχολήθηκαν με δαπάνη των Ελλήνων πολιτών, ακριβώς αυτών των πολιτών που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση (με τους φόρους που πλήρωναν οι πολίτες πληρώνονταν οι μισθοί αυτών που τους παρακολουθούσαν) οι πράκτορες της ΕΥΠ που διέπρατταν παράνομες πράξεις!Επειδή οι παρακολουθούμενοι πολίτες έκαναν το «έγκλημα» να… μην θέλουν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκα ή ήθελαν να βγαίνουν από το σπίτι τους!


Από τον Ιούλιο του 2020 η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την ΕΥΠ να καταγράφει, να παρακολουθεί και να φακελώνει όλους τους Έλληνες οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα του lockdown και να ενημερώνει το Μαξίμου σε καθημερινή βάση!


Σε κάθε συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών που δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες, τον εγκλεισμό στις οικίες τους και εν συνεχεία στα εμβόλια, υπήρχαν πράκτορες της ΕΥΠ, όπως αποδεικνύεται από τα σήματα των κλιμακίων της υπηρεσίας!Έτσι πολλοί φάκελοι έπαιρναν τον δρόμο για την Εισαγγελία «διά τα περαιτέρω» ειδικά για αναρτήσεις αυτών που οργάνωναν αυτές τις συγκεντρώσεις.


Οι ενημερώσεις της ΕΥΠ περιλάμβαναν ονοματεπώνυμα, κινητά τηλέφωνα (για να μπουν υπό παρακολούθηση από το Predator και το Syborg) και κοινωνικές δραστηριότητες των «υποκινητών»!


Σήμα του Ιουλίου του 2021 πρακτόρων της ΕΥΠ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Σας γνωρίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθούν συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα ληφθέντα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του Covid-19 και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια.Επί των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση διαβίβαση στην κεντρική υπηρεσία οποιασδήποτε πληροφορίας κατέχετε ή καταστεί δυνατόν να συλλέξετε στη Ζ.Ε. (σ.σ. ζώνη ευθύνης) σας, σχετικά με τους συμμετέχοντες (ομάδες-άτομα) στις εν λόγω συγκεντρώσεις (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών όπως τηλέφωνα, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιότητα, δράση, το ιδεολογικό τους υπόβαθρο), καθώς και τους υποκινητές».Να σημειωθεί ότι όποτε ήταν προγραμματισμένη αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας, υπήρχε ανάλογη κινητοποίηση της ΕΥΠ, μια και υπάρχουν κι έτερα σήματα που το επιβεβαιώνουν.


Σε άλλο σήμα που στάλθηκε από τα κεντρικά της ΕΥΠ (σ.σ. αν αυτό δεν λέγεται πολιτειακή εκτροπή, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί;) στα παραρτήματα της υπηρεσίας ανά την επικράτεια σημειώνονται τα εξής: «Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο έχει ανακοινωθεί κάλεσμα για συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια την ερχόμενη Κυριακή με θέμα “Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας – Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο}. Επί του παρόντος αναφέρονται ως σημεία συγκέντρωσης στην Αθήνα (πλατεία Συντάγματος) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος). Σχετική αφίσα έχει αναρτηθεί στο προφίλ που διατηρούν στο facebook οι “Ενωμένοι Μακεδόνες”. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας την άμεση διαβίβαση στην κεντρική υπηρεσία οποιωνδήποτε πληροφοριών καταστεί δυνατό να συλλέξετε για τυχόν συγκεντρώσεις στη Ζ.Ε. σας».


Τα κλιμάκια της ΕΥΠ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ασχολούντο με όσους Έλληνες πολίτες δεν συμφωνούσαν με την υποχρεωτική μασκοφορία, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στα σπίτια των Ελλήνων.


Δηλαδή, μια δικτατορία, τι περισσότερο θα έκανε από αυτό που έπραττε η «δημοκρατική» κυβέρνηση Μητσοτάκη;


Άλλο χαρακτηριστικό σήμα αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 20 ατόμων και ότι σ’ αυτήν αναπαρήχθησαν μαγνητοφωνημένες ομιλίες του γιατρού (αναφέρεται το όνομα γιατρού που πρωτοστατεί στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών) στις οποίες εξηγούσε τις θεωρίες του κατά του εμβολιασμού.


Δεν ακούστηκαν συνθήματα ούτε υπήρχαν πανό (…). Η κινητοποίηση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».


Στο ίδιο σήμα αναφέρονταν ονομαστικά συγκεκριμένοι πολίτες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση όπως και η ιδιότητά τους!


Θα υπάρξει έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ή θα υπάρξει έρευνα για το «Πώς διέρρευσαν αυτά τα στοιχεία», όπως συνέβη με τις υποκλοπές;


Σε άλλο σήμα καταγράφονται αναλυτικά τα ονόματα των διοργανωτών των συγκεντρώσεων και η ταυτοποίησή τους με τον αριθμό της αστυνομικής τους ταυτότητας (!) και την επαγγελματική τους ιδιότητα!


Αλλο σήμα καταγράφει μεταξύ άλλων το κεντρικό σύνθημα που ακουγόταν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, «Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη» και ακολουθείται η ίδια παράθεση στοιχείων για τους διοργανωτές όπου και σημειώνεται ειδικώς «η παρουσία τριών κληρικών, μιας γιατρού και ενός δικηγόρου».


Σε άλλο σήμα κλιμακίου της ΕΥΠ γίνεται αναφορά σε «συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα και στην οποία καταγράφηκε η παρουσία υγειονομικοί, αστυνομικοί, κληρικοί και καλόγεροι».


Εδώ έχουμε πλέον εξόφθαλμες παραβιάσεις των πολιτικών δικαιωμάτων Ελλήνων.


Υπολογίζεται ότι πάνω από το 30% των Ελλήνων αντιδρούσαν στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για υποχρεωτική μασκοφορία, υποχρεωτικό κατ’οίκον εγκλεισμό και υποχρεωτικό εμβολιασμό, με την χρήση της μυστικής υπηρεσίας της χώρας, η οποία τους παρακολουθούσε όχι απλώς με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά και με φυσικό.


Οι κυβερνητικοί διέθεσαν εκατοντάδες στελέχη ανά την επικράτεια μεταξύ 2020 και 2022 για να παρακολουθούν τους πολίτες που απλά διαμαρτύρονταν, κάτι που είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμά τους!


Και όλα αυτά «Γιατί;».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μα για να επιβάλουν μια δικτατορία που καμία διαφορά δεν έχει π.χ. με το κινεζικό καθεστώς…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/ntrepetai-kai-i-ntropi-i-kyvernisi-parakolouthouse-me-tin-eyp-kai-fakelose-xiliades-ellines-pou-den-ithelan-maskes-lockdown-kai-emvolia/