Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Το αντάρτικο των Κούρδων ανοιχτή πληγή των Τούρκων

 

Βίντεο- Τούρκοι καίνε τις σορούς νεκρών Τούρκων στρατιωτών για να κρύψουν τις απώλειες τους !

Οι εικόνες τραβήχτηκαν στην περιοχή Τζούντι στις 11 Σεπτεμβρίου 20 22 και είναι από αυτές που σου είπα εγώ να το αίμα . Αν και οι Κούρδοι αντάρτες είχαν ανακοινώσεις φωτογραφίες και ονόματα των θανόντων Τούρκων στρατιωτών ο τουρκικός στρατός θέλοντας να κρύψει τις απώλειες του έκαψε πτώματα δικών του στρατιωτών !!!

Οι Κούρδοι αντάρτες στις 12 Σεπτεμβρίου είχαν ανακοινώσει πως σε ενέδρα που είχαν στήσει σε τούνελ είχαν σκοτωθεί “10 εισβολείς εκ των οποίων ο ένας βαθμοφόρος και 4 εισβολείς είχαν τραυματιστεί” . Μάλιστα είχαν ανακοινώσει πως τα ονόματα των θανόντων ήταν τα. Σαβάς, Φατίχ, Γκιοκχάν, Σερκάν, Μπουράκ,Νατζί, Χαρούν, Μερτ, Ογούζ, και Φουάτ. Υποστήριξαν μάλιστα προς και να μην περάσουν στα χέρια των ανταρτών τα όπλα και τα υλικά που έφεραν πάνω τους οι νεκροί Ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε τους νεκρούς με πυροβολικό και μαχητικά αεροσκάφη.


Το βίντεο που δημοσιεύεται δεν είναι βέβαια ευδιάκριτο αλλά και δεν θα μπορούσε να είναι δεδομένων των συνθηκών που τραβήχτηκε


Türk Ordusunun Zap Hezimeti: Kendi Askerlerini Yaktılar

Özgürlük gerillası karşısında çöküş yaşayan Türk ordusu, HPG'nin isim ve künyelerini yayınlamasına rağmen ölülerini gizlemeye çalışıyor.

Görüntülerde gözüküyor ki gizleme yöntemlerinden biride kendi ölülerini yakmak…


 https://tourkikanea.gr/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83/hpg-118/