Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Peter A. McCullough: «Τα εμβόλια κατά Covid προκαλούν σοβαρές νευρολογικές βλάβες – Όποιος εμβολιάζεται παίζει ρώσική ρουλέτα»!


 Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν σοβαρές νευρολογικές βλάβες όπως αναφέρει ο καρδιολόγος, Peter A. McCullough και κάθε άτομο που εμβολιάζεται παίζει «ρώσικη ρουλέτα»!

Είπε μάλιστα πως οι γιατροί που αποδέχτηκαν τους μαζικούς εμβολιασμούς για τους ασθενείς τους με νευρολογικά προβλήματα και που με αυτόν τον τρόπο τα επιδείνωσαν, θα κριθούν καταδικαστικά από τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο γνωστός καρδιολόγος ζήτησε από τις αμερικανικές υγειονομικές αρχές να αποσυρθούν άμεσα τα εμβόλια καθώς «δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στα σώματα των εμβολιασμένων μακροπρόθεσμα».

«Ο FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) είναι εκτός τροχιάς… Για να σωθούν οι αμερικανικές ζωές τώρα, αυτά τα εμβόλια πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά».

«Σε ένα πρόσφατο τεύχος των Current Neurology and Neuroscience Reports, οι Chatterjee και Chakravarty αναφέρουν το ευρύ φάσμα των συνδρόμων του κεντρικού νευρικού συστήματος και του περιφερικού νευρικού συστήματος που εμφανίζονται μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Επειδή τα εμβόλια περιέχουν νανοσωματίδια λιπιδίων φορτωμένα με γενετικό υλικό που κωδικοποιούν την επιβλαβή πρωτεΐνη Spike, κάθε ασθενής αντιμετωπίζει μια ρωσική ρουλέτα για το εάν το νευρικό σύστημα θα πλημμυρίσει αιμοδυναμικά με τα επιβλαβή σωματίδια του εμβολίου ή όχι.


Ακόμα αναφέρουν ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 παραμένει το «μόνο όπλο» που έχουμε κατά της ασθένειας και πως η όποια νευρολογική νόσος δεν αποτελεί λόγο για την αναστολή του εμβολιασμού.

Μπορώ να σας πω ως ανώτερος και έμπειρος ακαδημαϊκός ιατρός, ότι πράγματι οι συγγραφείς και οι εκδότες που αποδέχθηκαν αυτήν την θεώρηση επιδεικνύουν κακή ιατρική κρίση.

Οι καλοί γιατροί δεν θα είχαν ποτέ έναν ασθενή με νευρολογική νόσο, για παράδειγμα σύνδρομο Guillain-Barre ή σκλήρυνση κατά πλάκας, και στην συνέχεια θα χορηγούσαν ένα νέο γενετικό βιολογικό προϊόν που είναι γνωστό ότι προκαλεί περαιτέρω νευρολογική βλάβη και επιδεινώνει την αναπηρία και πιθανώς οδηγεί στον θάνατο.


Οι συγγραφείς και οι ιστορικοί θα επανεξετάσουν αυτά τα λόγια και θα δημιουργήσουν τύψεις και θλίψη για τους ασθενείς που υπέφεραν από αυτό το βαθύ σφάλμα της ιατρικής κρίσης.

Εάν έχετε μια νευρολογική διαταραχή που είναι νέα ή επιδεινώθηκε μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, επισκεφθείτε το γιατρό σας και επισημάνετε το.


Πείτε τους ότι δεν άξιζε τον κόπο. Ότι για εσάς οι κίνδυνοι του εμβολίου δεν αντιστάθμισαν τα αποτυχημένα θεωρητικά οφέλη για μια εύκολα θεραπεύσιμη ασθένεια του ανώτερου αναπνευστικού»


Σημειώνεται ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έδωσε στον κυβερνήτη της Πολιτείας Ρον Ντε Σάντις την έγκριση να συγκροτήσει μεγάλη εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τους κατασκευαστές των εμβολίων mRNA κατά της Covid-19 για να ελέγξει την σχέση τους με την εκρηκτική αύξηση των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών στις ΗΠΑ.


Η εξεταστική επιτροπή, όπως προτείνει ο κυβερνήτης, θα απαιτήσει από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να παραδώσουν τα δεδομένα τους και τα πειραματικά αποτελέσματά τους σχετικά με την ασφάλεια και τα οφέλη των εμβολίων Covid-19 που ανέπτυξαν.

https://www.pronews.gr/ygeia/peter-a-mccullough-ta-emvolia-kata-covid-prokaloun-sovares-neyrologikes-vlaves-opoios-emvoliazetai-paizei-rosiki-rouleta/