Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

"Η Αγάπη για την Ελλάδα μας Ενώνει" - Η Πατριωτική Ένωση επαναλαμβάνει την θέση της για ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων


Στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής Ένωσης θα συμμετέχουν τα στελέχη του ιστορικού  «Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας» (ΕΛΚΙΣ), μετά την συμφωνία που επετεύχθη.

Με δεδομένο ότι βασικά σημεία των θέσεων του ΕΛΚΙΣ είναι η Προάσπιση της πατρίδος και της ελευθερίας, η υπεράσπιση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, η αντιπαράθεση με όσους προσβάλλουν την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων και όσους προσπαθούν να καθυποτάξουν την Ορθοδοξία και να αλλοιώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδος, διαπιστώθηκε η ιδεολογική σύμπνοια των δύο σχηματισμών.

Το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων υπέγραψαν χθες, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ Δημήτρης Μπακάλης, παρουσία και του Αντιπροέδρου του, Ιωάννη Κοστρίλη.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ, Δημήτριος Μπακάλης – συνταξιούχος του Δημοσίου, πατέρας δύο αγοριών και παππούς τριών εγγονιών – θα πολιτευτεί στην Β’ Πειραιώς, ενώ ο Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Κοστρίλης – συνταξιούχος, πρώην διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα οικονομικά, έγγαμος με δύο παιδιά – θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς.

Η Πατριωτική Ένωση επαναλαμβάνει την θέση της για ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων, σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσει να πορεύεται.


-Το-


Γραφείο Τύπου

https://patriotikienosi.gr/


2023 – Χρόνια Πολλά – Ελπίδα – Νίκη

Η Πατρίδα μας πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές στα χιλιάδες χρόνια της Ιστορίας της και τώρα με τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεράσουμε την ακρίβεια, την ανεργία, τα προβλήματα της υγείας και της παιδείας που την ταλανίζουν.


Συμπατριώτες μου, έχετε αισιοδοξία, πίστη, ελπίδα ότι και πάλι θα νικήσουμε.


Θα καταπολεμήσουμε την ηθική κατάπτωση, την οικονομική ανέχεια, την ανεργία, τις απάτες εις βάρος της Πατρίδας, θα αντικρούσουμε και θα νικήσουμε τους Τούρκους και όποιον άλλον τολμήσει να μας επιβουλευθεί.


Θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να έχουν μια αξιοπρεπή αμοιβή, να κάνουν οικογένεια, να χαρούν τη δημιουργία νέων Ελληνόπουλων με τη στοργή του κράτους δίπλα μας.


Θα αντιστρέψουμε το δημογραφικό και θα γεμίσουμε πόλεις και χωριά με Ελληνόπουλα και όχι με Μουσουλμάνους από την Ασία με Τούρκους πράκτορες παρέα!


Συμπατριώτες,


 Όλοι μαζί στον αγώνα της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τον Ελληνικό λαό, για την Ελλάδα της ευημερίας, της τιμής και της αξιοπρέπειας.


-Ο-

Πρόεδρος


Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

https://patriotikienosi.gr/2023-chronia-polla-elpida-niki/https://patriotikienosi.gr/