Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η κατάντια του υπερήφανου Βρετανού...

Σοκαριστικές εικόνες κραιπάλης και υπαίθριου σεξ στο Λονδίνο κατά την υποδοχή του νέου έτους [εικόνες]Τα Βρετανικά μίντια σοκάρονται και σοκάρουν για ακόμη μια φορά με τις εικόνες εξαθλίωσης που δημοσιεύουν από κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου κατά τη παραμονή πρωτοχρονιάς.
Εκατοντάδες νεαροί «υποταγμένοι» στο αλκοόλ επιδίδονται ακόμη και σε σεξουαλικά παιχνίδια υπό τη θέα ζαλισμένων περαστικών ενώ οι αστυνομικές αρχές επιχειρούν ένα υποτυπώδες συμμάζεμα της πόλης, αναλαμβάνοντας μέχρι και το ρόλο νοσοκόμων.
Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής του έτους, οι Βρετανοί κατανάλωσαν, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, άφθονες ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα αρκετοί να υπερβούν τους νόμους. Οι 3.800 αστυνομικοί που είχαν επιμεριστεί την ασφάλεια της πόλης την τελευταία νύχτα του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα, προχώρησαν σε τουλάχιστον 100 συλλήψεις για ανάρμοστη συμπεριφορά.

 
Πηγή: Σοκαριστικές εικόνες κραιπάλης και υπαίθριου σεξ στο Λονδίνο κατά την υποδοχή του νέου έτους [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/137166#ixzz2pGg0FpJz