Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σαμποτάζ στις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες για να χρεώνουν με δάνεια την Ελλάδα

"Πνίξαμε την Ελλάδα στα δάνεια για να αγοράζει όπλα μας" - Γερμανική αποκάλυψη με έγγραφα
Οι Γερμανοί γνώριζαν από το 2001 ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που οδηγείται ολοταχώς προς τη χρεοκοπία αλλά παρόλα αυτά μας “χρέωναν” κι άλλο με πωλήσεις όπλων όπως τα Leopard.
Η εφημερίδα του Μονάχου Suddeutsche Zeitung αποκαλύπτει έγγραφο της κατασκευάστριας εταιρείας
Krauss – Maffei Wegmann, στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τα 170 άρματα μάχης Leopard! Το έγγραφο ήταν του 2001.
Οι ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας κάνουν εκτενείς αναφορές στα όσα υποστηρίζουν οι πολιτικοί αλλά και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης της χώρας τους για την …κοροϊδία με την οποία οι Έλληνες μπήκαμε στην ευρωζώνη. Αλλά επισημαίνουν ότι:
Γερμανικές εταιρείες κολοσσοί και τράπεζες συνέβαλαν τα μέγιστα στην διαφθορά, δίνοντας δάνεια την ίδια στιγμή που γνώριζαν πολύ καλά ότι η ελληνική οικονομία είναι υπό κατάρρευση”.

•Ειδικά για την πώληση των αρμάτων μάχης οι γερμανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν επικαλούμενοι το έγγραφο της εταιρείας ότι “ η Krauss – Maffei Wegmann
γνώριζε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να την πληρώσει”.

•Σύμφωνα με το δημοσίευμα η KMW
φοβόταν ότι λόγω έλλειψης χρημάτων, η πώληση είτε θα καθυστερούσε, είτε θα ακυρώνονταν. Συνεπώς η μόνη λύση θα ήταν να πληρώσει η Ελλάδα τα τεθωρακισμένα με …νέα δάνεια!

•Επτά γερμανικές τράπεζες ήταν έτοιμε να δώσουν δάνειο. Ποια το κατάφερε δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα. Το βέβαιο όμως είναι ότι η Ελλάδα αγόρασε τα Leopard με δανεικά σε ποσοστό πάνω του 90%!

onalert