Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Απαράδεκτη η Ελληνική κυβέρνηση!!! Τασσόμεθα με την σφαγή και την γενοκτονία που διαπράτουν οι Ισλαμοφασίστες!; Στηρίζουμε τους αποκεφαλισμούς χιλιάδων Ορθόδοξων Σύριων!;

Ελ.Βενιζέλος: Θρίλερ με αεροσκάφος που μεταφέρει τον Σύρο ΥΠΕΞ.
Καθηλωμένο αυτή την ώρα το αεροσκάφος στον κεντρικό αερολιμένα της Αθήνας - Δεν ανεφοδιάζεται το αεροσκάφος λόγω του εμπάργκο στο καθεστώς Άσαντ
Υπόθεση-θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έπειτα από προσγείωση συριακού αεροσκάφους στο οποίο κατά πληροφορίες επιβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών του Άσαντ.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος ζητώντας ανεφοδιασμό. Οι πιλότοι δεν είχαν καταθέσει σχέδιο πτήσης προηγουμένως ούτε και είχαν ενημερωθεί οι αρχές του αεροδρομίου για την επικείμενη προσγείωση του αεροσκάφους, λένε οι πρώτες πληροφορίες.
Στο αεροσκάφος τύπου Τουπόλεφ 134 επιβαίνουν 26 άτομα, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών του Άσαντ Φαϊσάλ Μοκντάντ και ο επικεφαλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του συριακού υπουργείου Εξωτερικών Αχμάντ Αρνούς.

Οι 26 επιβάτες του αεροσκάφους παραμενουν μέσα στο Τουπόλεφ, ενώ οι αρχές του Ελ.Βενιζέλος αναμένουν οδηγίες από το υπουργείο Εξωτερικών και την Υπηρεσία Πολτιικής Αεροπορίας για το ανθα προχωρήσουν σε ανεφοδιασμό του αεροσκάφους.

Κατά πληροφορίες οι Σύροι διπλωμάτες εχουν προορισμό τη Γενεύη της Ελβετίας όπου αύριο διεξάγεται η διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη με σκοπό την ειρήνευση και τον τερματισμό του εμφυλίου στη Συρια.