Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σιωπή Ε. Βενιζέλου για σφαγές Ελληνορθόδοξων στη Συρία (Vid)

ΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΣΥΡΟΣ ΥΠΕΞ
Ούτε μια λέξη για τις σφαγές των ελληνορθόδοξων στη Συρία, για τις καταστροφές εκκλησιών, τους αποκεφαλισμούς κληρικών, τις απαγωγές μοναχών, αλλά και τους απαχθέντες Μητροπολίτες Χαλεπίου Παύλο του Ελληνικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας και του Μητροπολίτη Μάρκου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραχίμ της Συροϊακωβιτικής Εκκλησίας δεν βρήκε να πει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της δικής του ομιλίας στη χθεσινή πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων για το συριακό ζήτημα.

Όχι μόνο δεν βρήκε τίποτα να πει για το συγκεκριμένο θέμα αλλά στην φοβική ομιλία του επιχείρησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τους πάντες και τα πάντα μιλώντας αορίστως για ανάγκη λύσης που θα βρουν οι δύο αντιπροσωπείες της Συρίας και της αντιπολίτευσης.
Ο Ε. Βενιζέλος μάλιστα εισέπραξε και το αιχμηρό σχόλιο του Σύρου υπουργού Εξωτερικών Walid al –Mouallem ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ζωηρής διαφωνίας με τον γ.γ. του ΟΗΕ Βan ki Moon όταν το διέκοψε γιατί τάχα μιλούσε για αρκετή ώρα ο Σύρος υπουργός είπε «κύριε γ.γ. ήμουν για 12 ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο. Πρέπει να τελειώσω την ομιλία μου».
Φυσικά ο Σύρος υπουργός αναφέρθηκε στο απαράδεκτο συμβάν στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος όπου το αεροσκάφος του Λίβυου υπουργού κρατήθηκε παρανόμως στην πίστα του αεροδρομίου ύστερα από εντολή του ΥΠΕΞ.
Το ΥΠΕΞ γνωρίζει να παίζει τέτοια παιχνίδια μόνο εάν είναι κατ΄΄εντολήν και μόνο σε ότι αφορά χώρες οι οποίες οι οποίες είναι κατεστραμμένες και δεν μπορούν, δεν έχουν τη δύναμη να διαμαρτυρηθούν έντονα. Όταν όμως έχει να κάνει με χώρες όπως η Τουρκία εκεί είναι «υποδειγματικό» στη συμπεριφορά του, ενώ αντιδρά το ίδιο «υποδειγματικά» και όταν τρώει σφαλιάρες από την Άγκυρα: Γυρίζει και το άλλο μάγουλο.
Από την ομιλία και την κόπωση  του Σύρου υπουργού καταλαβαίνουμε όλοι ποιος ήταν ο  πραγματικός σκοπός της απαράδεκτης αυτής ενέργειας στο Ε. Βενιζέλος.
Στην αγόρευσή του ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών ήταν πραγματικός καταπέλτης απέναντι στη διεθνή υποκρισία απέναντι στα εγκλήματα που γίνονται στη Συρία, κάτι που εκνεύρισε τον εντολοδόχο της ΝΤΠ Βan ki Moon να επιχειρήσει να του στερήσει το λόγο.
Τι κατήγγειλε ο Σύρος υπουργός
“Είμαστε όλοι χριστιανοί όταν επιτίθενται στο Χριστιανισμό”, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Σύρος υπουργός εκθέτοντας έτσι την Δύση που δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει το ελληνορθόδοξο στοιχειό της Συρίας.
Αφού έκανε αναφορά στα αναρίθμητα εγκλήματα των ισλαμιστών ανταρτών που θα άφηναν άφωνους ακόμα και τους Γιόζεφ Στάλιν και Άντολφ Χίτλερ, και αναφέρθηκε και στην πολιτιστική καταστροφή που έχουν επιφέρει οι φανατικοί ουαχαμπιστές, κατήγγειλε ότι 83 εθνικότητες πολεμούν στην χώρα του, κάνοντας σαφές ότι πρόκειται περί εισβολής.
Ο Walid al –Mouallem  ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της φρίκης των αποτρόπαιων πράξεων των ισλαμιστών με έναν τραγικό πατέρα που αναγκάστηκε να αυτοανατιναχθεί μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, για να τους γλυτώσει από φρικιαστικό θάνατο, και την γυναίκα του από ατίμωση πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας.
Φυσικά δεν παρέλειψε να καταγγείλει τον ηθικό αυτουργό όλων αυτών, την ίδια την Δύση, η οποία τρία  χρόνια έκανε τα "στραβά" μάτια προσποιούνταν ότι δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά και παραπλανούσε σκοπίμως την κοινή της γνώμη, ότι πρόκειται περί "μαχητών της ελευθερίας" και όχι για φανατικούς φονταμενταλιστές προσκείμενους στην Αλ Κάιντα.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το γεγονός το κατήγγειλε και το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα του νικ Γκρίφιν που επιβεβαιώνει τον Σύρο ΥΠΕΞ όταν πρόσφατα είχε αναφέρει στην ιστοσελίδα του:
"Έχουμε αναγκαστεί να παρακολουθούμε τα κυνικά  ΜΜΕ να επαινούν την Αραβική Άνοιξη στην Αίγυπτο και σε πολλές μουσουλμανικές χώρες , μόνο για να γίνουμε μάρτυρες για τους Χριστιανούς που κατακρεουργούνται (Συρία) , κάηκαν ζωντανοί (Συρία) ή τρώγονται από φανατικούς ουαχαμπίτες(αναφέρεται στον φανατικό που έφαγε την καρδιά Σύρου στρατιώτη) που χρηματοδοτούνται από τον Ομπάμα, τον Κάμερον και τα ολοκληρωτικά φιλικά τους καθεστώτα της Σαουδική Αραβίας και του Κατάρ (ξεκάθαρα δίνουν "στεγνά" την Δύση ότι συνεργάζεται με ουχαμπιστικά καθεστώτα και φανατικούς της Αλ Κάιντα)"
Διαβάστε την τοποθέτηση του Σύρου υπουργού Εξωτερικών μεταφρασμένη και επιμελημένη από τους Πορφύρη Δ. /Σταφυλά Π. Βρυξέλες :
Κυρίες και Κύριοι στο όνομα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας ……
Είναι λυπηρό κ.κ ότι παρακαθήμενοι ανάμεσά μας είναι εκπρόσωποι χωρών που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Σύριων:
Στη Συρία κ.κ ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα, γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές …
Στη Συρία κ.κ άνδρες σφαγιάσθηκαν μπροστά στα παιδιά τους στο όνομα αυτής της επανάστασης και κάτι χειρότερο ακόμα αυτό έγινε ενώ τα παιδιά των ξένων δραστών τραγουδούσαν και χόρευαν.
Στη Συρία πώς μπορούν να λέγονται επαναστάτες αυτοί που καννιβαλίζουν  την καρδιά ενός ανθρώπου και διακηρύσουν ότι προωθούν την ελευθερία την δημοκρατία, και μια καλύτερη ζωή;
Στα πλαίσιο της “Μεγάλης Συριακής Επανάστασης” πολίτες ,κληρικοί , γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν ,τα θύματα ήταν πεταμένα στους δρόμους και στα κτίρια ανεξάρτητα από την πολιτική τους άποψη ή την ιδεολογία.
Βιβλία και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν,τάφη συλήθηκαν και κειμήλια εκλάπησαν.Στο όνομα της επανάστασης, παιδιά δολοφονήθηκαν μέσα στα σχολεία τους και οι φοιτητές στα πανεπιστήμιά τους ,γυναίκες βιάστηκαν στο όνομα του jihad al – nikah, τα τζαμιά βομβαρδίστηκαν ενώ οι πιστοί προσεύχονταν γονυπετείς,κεφάλια κόπηκαν και κρεμάστηκαν στους δρόμους, άτομα κάηκαν ζωντανά σ ΄ένα πραγματικό ολοκαύτωμα που η Ιστορία και πολυάριθμες χώρες θ΄αρνηθούν χωρίς να κατηγορηθούν για αντισιμητισμό.
Στο όνομα της επανάστασης “για να ελευθερώσουν τον συριακό λαό από την καθεστωτική καταπίεση και για την επαναφορά της δημοκρατίας”, ένας πατέρας αυτοανατινάχθηκε με την γυναίκα και τα παιδιά του για να μην επιτρέψει στους ξένους εισβολείς να μπουν στο σπίτι του.
Οι περισσότεροι από εμάς σ΄αυτήν την αίθουσα είναι πατεράδες- σας ρωτάω λοιπόν είναι ένας πατέρας υποχρεωμένος να σκοτώσει την οικογένειά του για να την προστατεύσει από την εχθρική βουλημία των τεράτων;
Γιατί αυτό συνέβη στην Adra… δολοφονίες , πλιάτσικο , αποκεφαλισμοί , σφαγές, βιασμοί και έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς.
………ανθρώπινα πλάσματα εμποτισμένα με την μισερή γουαχαμπίτικη ιδεολογία.
Κάποιοι γείτονες άναψαν φωτιές στη Συρία ενώ άλλοι στρατολόγησαν τρομοκράτες απ΄όλον τον κόσμο: 83 εθνικότητες μάχονται στη Συρία ,κανείς δεν το καταγγέλει, κανείς δεν το καταδικάζει, κανείς δεν τους επαναφέρει στην τάξη ….
Επέβαλαν τιμωρίες στην τροφή μας,στο ψωμί μας, και στο γάλα των παιδιών μας.Για να πεινάσει ο πληθυσμός βυθίζοντάς τον στις επιδημίες και στον θάνατο….Συγχρόνως λεηλάτησαν και έκαψαν εργοστάσια,παραλύοντας την διατροφική και φαρμακευτική βιομηχανία μας.
Νοσοκομεία και κέντρα υγείας καταστράφηκαν, οι σιδηρόδρομοί μας και το δίκτυο ηλεκτροδότησης ακόμη και οι τόποι λατρείας χριστιανών και μουσουλμάνων δεν ξέφυγαν από την τρομοκρατία τους…
Η Δύση διατείνεται δημόσια ότι πολεμάει την τρομοκρατία. Στην πραγματικότητα είναι αυτή που μυστικά την τροφοδοτεί.
Εμείς ήρθαμε εδώ …για να σταματήσουμε τους αποκεφαλισμούς,τον καννιβαλισμό και το σφαγείο….. για να σταματήσουμε την επέλαση των Τατάρων και των Μογγόλων στην περιοχή μας…ήρθαμε για να προστατεύσουμε το μετριοπαθές Ισλάμ και να προστατεύσουμε τους Χριστιανούς της Ανατολής. Ήρθαμε για να σταματήσουμε την τρομοκρατία….
Είμαστε όλοι χριστιανοί όταν επιτίθενται στο Χριστιανισμό…
Ενώ στρεφόμενος στον Βan ki Moon που του αφαίρεσε  το λόγο δήλωσε: Ήρθα εδώ μετά από 12 ώρες που βρισκόμουν μέσα σ΄ένα αεροπλάνο και έχω ακόμη ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρώσω το λόγο μου. Εσείς μένετε Ν.Υόρκη εγώ μένω στη Συρία."

Δείτε εδώ την τοποθέτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr