Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Οι τροφοδοτούμενοι Ισλαμιστές μετά απο εντολές των Η.Π.Α και του Ισραήλ, οι εγκληματίες με τα χημικά

ΗΠΑ-MIT: Κορυφαίο παν/μιο αποδεικνύει ποιος έριξε τα χημικά
Κόλαφος για την πλευρά των αντικαθεστωτικών στη Συρία από την έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το κορυφαίο ίσως στον κόσμο πανεπιστήμιο σε θέματα τεχνολογίας, το περίφημο MIT (Massachusetts Institute of Technology) στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.
Η έκθεση με τίτλο «Possible Implications of Faulty US Technical Intelligence» ( σε ελεύθερη μετάφραση: πιθανές επιπτώσεις λανθασμένων αμερικανικών τεχνικών πληροφοριών) έχει ιστορική σημασία, αφού αφορά την τρομακτική επίθεση στο προάστιο Γκούτα της Δαμασκού με χημικά, η οποία αποδόθηκε στο καθεστώς Άσαντ και από εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.
Το MIT στην έκθεση που υπογράφουν ο πρώην επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών, Ρίτσαν Λόιντ και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Θίοντορ Πόστολ, υποστηρίζει ότι την επίθεση την εξαπέλυσαν οι αντικαθεστωτικοί και όχι οι κυβερνητικές δυνάμεις, προβάλλοντας ένα επιχείρημα που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα.
Οι ρουκέτες που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτόξευση του θανατηφόρου φορτίου των χημικών, αποδείχθηκε ότι είχαν βεληνεκές μόλις δύο χιλιομέτρων! Κατά συνέπεια, η εκτόξευση έγινε από περιοχή όπου τον απόλυτο έλεγχο είχαν οι αντικαθεστωτικοί, κυρίως ισλαμιστικές εξτρεμιστικές τρομοκρατικές ομάδες.
Βέβαια, η δημοσιοποίηση της έκθεσης λίγες μόνο ημέρες προ της έναρξης των συνομιλιών στο Μοντρέ της Ελβετίας, θα μπορούσε και να μην είναι τυχαία… Όποιος επιθυμεί να διαβάσει την έκθεση στην αγγλική γλώσσα, μπορεί να επισκεφτεί τον ιστοχώρο της τουρκικής εφημερίδας Aydinlik, από όπου αλιεύσαμε την είδηση:
http://www.aydinlikdaily.com/MIT:-Terrorists-Used-Chemicals-in-Syria-1941
defence-point.gr