Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΙΣΧΟΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!
Για την επέλαση του Ισλαμικού Στοιχείου στην μικρή Πατρίδα μας με την μορφή οικονομικών μεταναστών καί τήν καταστροφική σημασία που έχει το γεγονός αυτό για την αυριανή Ελλάδα μας χαράξαμε ήδη μερικές γραμμές στο προηγούμενο σημείωμά μας. Δανεισθήκαμε τά λόγια της Οριάννα Φαλάτσι καί είπαμε, ότι η Πατρίδα μας δεν είναι για ξεπούλημα! 
Σήμερα ερχόμεθα για να σας παρουσιάσουμε τις πτυχές ενός θέματος, που αποτελεί μιά μικρή λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση. Πρόκειται για τήν ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού. Ο πολύς και δυνατός στήν συγγραφική του πέννα, μάλιστα δέ αγαπητός  μας κ. Σαράντης Καργάκος, σέ ένα Σημείωμά του περιγράφει τις περιπέτειες, που πρόκειται να τραβήξουν οι κάτοικοι της Αθήνας, έάν και όταν τό Τζαμί θά έχει ανεγερθή. 
Μέ το γλαφυρό του λόγο παρουσιάζει ανάγλυφα  τήν τραγικότητα του εγχειρήματος. Εμείς δεν πρόκειται να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο!
Διαβάστε, στοχασθήτε, προβληματισθήτε, διαμαρτυρηθήτε, κάνετε ότι μπορείτε εντός των πλαισίων του Νόμου, ώστε η Ορθόδοξη και δοξασμένη Ελλάδα μας να μην υποστή αυτό το μολυσμένο κεντράδι των εχθρών μας! 
_________Κάποιοι μας χαρακτηρίζουν ως "γραφικό" τύπο! Κι εμείς απολαμβάνουμε τον χαρακτηρισμό αυτό, καθ' όσον  είναι πολύ προτιμώτερος από άλλα κοσμητικά επίθετα, που θα μπορούσαν να μας απονείμουν! Θα τους υπομνήσω τό ευαγγελικόν: "Μακάριοι  εστέ, όταν ονειδίσωσιν  υμάς οι άνθρωποι ...και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ΄ύμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού" (Ματθ. 5, 11).
_________Και τώρα κάτι σαν υστερόγραφο. Από τη Συρία μας έρχεται η είδηση, ότι μιά ομάδα από πέντε Ισλαμιστές, κάπου εκεί στην πόλη Χομς έπιασαν τόν χριστιανό Fadi, ένα νέο 25 ετών περίπου καί μέ περισσή μανία άρπαξαν στον σταυρό, πού έφερε στο στήθος του, του έκοψαν το κεφάλι καί, στη συνέχεια, με περισσή μανία έμπηξαν στο σταυρό στο στήθος του......
__________Εμπρός, λοιπόν, ας φτιάξουμε Τζαμιά, ώστε να εκθρέψουμε τέτοια ανθρωπόμορφα θηρία στη Χώρα μας και στη συνέχεια να βιώσουμε παρόμοιες εμπειρίες! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
**********************

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΓΑΚΟΥ
    
Για το τζαμί του Βοτανικού
Πηγή:  Palmografos.com



......................................

Πρώτον, σέβομαι τις θρησκευτικές ευαισθησίες και τις θρησκευτικές ανάγκες παντός ανθρώπου, αλλ’ αφελώς διερωτώμαι: σε ποιούς θα ανήκει θρησκευτικά το εν λόγω τζαμί; Στους Σουνίτες η στους Σιίτες; Η, μήπως, σε κάποια άλλη από τις δεκάδες μουσουλμανικές σέχτες; Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να μονοιάσουν στις χώρες τους και θα μονοιάσουν στην Ελλάδα; Μήπως υπάρχει κίνδυνος να έχουμε φαινόμενα Βαγδάτης;

Δεύτερον, εν ημέραις κρίσεως, όταν δεν έχουμε χρήματα να επισκευάσουμε και να αποκαταστήσουμε την Μητρόπολη (15 χρόνια είναι γιαπί), μας περισσεύουν λεφτά για να φτιάξουμε πολυτελές τζαμί;
Τρίτον, ποιά εκκλησία των Αθηνών διαθέτει την οικοπεδική έκταση που θα διαθέτει το υπό ανέγερση τζαμί; (Όπως με έχουν πληροφορήσει απόστρατοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο ανήκε ο χώρος, πρόκειται για μια έκταση 20-23 στρεμμάτων. Ίσως να κάνουν λάθος. Αλλά το χώρο τον έχω επισκεφθεί και είναι εξαιρετικά ευρύς).
Τέταρτον, ο εισερχόμενος στην Αθήνα μέσω της Ιεράς Οδού και της Λεωφόρου Καβάλας, πρώτα θα βλέπει το τζαμί και μετά την Ακρόπολη. Ποιά εντύπωση θα προκαλεί στον ξένον επισκέπτη, όταν θα βλέπει στις πύλες των Αθηνών το συναθροισμένο πλήθος των μουσουλμάνων; Αφήνω την απάντηση στον αναγνώστη.
Πέμπτον, πόσο κοστολογήθηκε η εκχωρηθείσα από το Πολεμικό Ναυτικό οικοπεδική έκταση; Και ποιοί ήσαν οι υπογράψαντες πολιτικοί και στρατιωτικοί; Μήπως κάποιος εξ αυτών φιλοξενείται η πρέπει να φιλοξενηθεί στον Κορυδαλλό; Διότι, όπως, μου έχουν εκμυστηρευθεί παλαιοί αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, η έκταση δόθηκε «μπιρ παρά». Στο ένα πέμπτο της αξίας της!
Έκτον, το και σοβαρώτερον: Τι θα συμβεί αν κάποιος χριστιανός θρησκομανής η κάποιος χουλιγκάνος η (αυτό κυρίως) κάποιος προβοκάτορας γράψει κάποια νύκτα κάτι αισχρό για τη μουσουλμανική θρησκεία η φτιάξει μια καρικατούρα του Μωάμεθ; Δεν θα ξεσηκωθεί εναντίον μας όλο το Ισλάμ; Εδώ οι εγχώριοι βάρβαροι δεν σέβονται τα πιο ιερά μας μνημεία και θα σεβασθούν το τζαμί; Μήπως κάτι τέτοιες βλακώδεις η προβοκατορικές ενέργειες, θα δίνουν το πρόσχημα στην Τουρκία (διότι αυτή ουσιαστικά θα είναι ο διαφεντευτής του τζαμιού), να επεμβαίνει στα εσωτερικά μας; Ας θυμηθούμε τι έγινε το 1955 με κάποια αισχρογραφήματα στη φερόμενη σαν οικία του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Ξεσηκώθηκαν τα άγνωμα πλήθη της Πόλης και αφάνισαν καθετί χριστιανικό στην Βασιλεύουσα. Από καταστήματα μέχρι τάφους.
Και κάτι που δεν πρόφθασα να πω: Ακούω να λέγεται ότι θα αναβαθμισθεί η περιοχή χάρη στο τζαμί. Οι λέγοντες αυτό, χωρίς να έχουν πρόθεση να κάνουν χιούμορ, αυτό τελικά πετυχαίνουν. Αν θέλουμε αναβάθμιση της περιοχής, θα μπορούσαμε στο χώρο αυτό να μεταφέρουμε τον κρυμμένο κάπου στο Ζάππειο ανδριάντα του Καραϊσκάκη, που έδωσε στο χώρο αυτό την πρώτη του μάχη στην Αττική (Μάχη Χαϊδαρίου, 6-8 Αυγούστου 1826) και ο οποίος την επόμενη χρονιά έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία των Αθηνών.
Και κάτι σαν επίλογος: Διαλαλούμε urbi et orbi ότι η Αθήνα είναι η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία. Αυτός που θεμελίωσε τη δημοκρατία ήταν ο Κλεισθένης. Ανδριάντας του Κλεισθένη δεν υπάρχει πουθενά στην Αθήνα. Μήπως είναι καιρός να στηθεί εκεί που πρόκειται να φτιαχτεί το τζαμί; Έτσι οι ξένοι (και οι εντόπιοι), που φθάνουν στην Αθήνα, θα θυμούνται ότι στην πόλη αυτή γεννήθηκε η δημοκρατία και όχι το... Ισλάμ!
Σαράντος Ι. Καργάκος
*******************************
TOΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ShareTweet+ 1Mail
 


O μάρτυρας Fadi

 

Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες της θανάτωσης του 27χρονου χριστιανού Fadi Michael Matta  δημοσιεύει το Aleteia (16 και 17/01/14).Επικαλείται μαρτυρία ιερέα της Χομς.Σύμφωνα μ΄αυτόν, ο Fadi με τον φίλο και συνάδελφό του, τον 29χρονο  Firas Badhr Nader,    επέστρεφαν οδικώς στις 8/01/14 από τη Χομς στην κωμόπολη της  Marmarita όταν μια ομάδα 5 ενόπλων τζιχαντιστών άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου τους και το ακινητοποίησαν.

 Όταν οι αντάρτες πλησίασαν στο αμάξι πρόσεξαν ότι ο Fadi έφερε σταυρό στον λαιμό και τον αποκεφάλισαν ενώ στη συνέχεια του έμπηξαν τον σταυρό στην καρδιά.Ταυτόσημες πληροφορίες για τον αποκεφαλισμό του νεαρού και τον σταυρό που προκάλεσε το μένος των ισλαμιστών μεταφέρει και το dmc-sy.org.
Το επίσημο όργανο τύπου του Βατικανού  ”Fides” δημοσιοποιεί αναφορά του Ιδρύματος “Fondation Aide à l’Eglise en Détresse “,σύμφωνα με την οποία η βία που ασκείται στους χριστιανούς της Συρίας αυτήν την περίοδο αποδεικνύεται “σ΄έναν από τους χειρότερους διωγμούς κατά των χριστιανών“.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις περισσότεροι από 600.000 σύριοι χριστιανοί εξωθήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και βρήκαν καταφύγιο σε τρίτες χώρες.Ουσιαστικά πρόκειται για το ένα τρίτο των χριστιανών της Συρίας.
Για “πόλεμο κατά των χριστιανών” μιλάει και το INTERNATIONAL BUSINESS TIMES ( 15/01/14) σε τίτλο του ενώ παραθέτει και το αγωνιώδες ερώτημα : “Που είναι οι εξαφανισθέντες επίσκοποι ιερείς και μοναχές;”Στη συνέχεια εξιστορεί εκ νέου τις συνθήκες απαγωγής των επισκόπων Χαλεπίου John Ibrahim και Boulos Yazigi αλλά και την δολοφονία του διάκου οδηγού τους Fathallah Kabud.Υπογραμμίζει ότι βρίσκονταν σε ανθρωπιστική αποστολή και ότι ο  John Ibrahim ήταν πολύ έμπειρος σε ανάλογες δράσεις αφού στο παρελθόν είχε κατορθώσει να απελευθερώσει  περισσότερους από 20 απαχθέντες χριστιανούς και μουσουλμάνους. Αναφέρει ότι όπως μετέδωσε το Catholic News Agency  τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον ο ένας από τους δύο επισκόπους έχει δολοφονηθεί.



ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΡΙΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/01/σε-κουτι-απο-μπισκοτα-τα-κεφαλια-των-χρ.html

ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Συγκλονιστική μαρτυρία διασωθέντα 
153674.p
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Ισλαμιστές του “Daash» (ή ΙSIS «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής ») αποκεφάλισαν 2 χριστιανούς αρμενικής καταγωγής κατοίκους του χωριού  Deir Hassan στην περιοχή του al-Dana στο  Idlib. Η είδηση μεταδόθηκε από το MCN σημειώνοντας ότι μαζί με τους αρμένιους οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν και Κούρδους οι  οποίοι όμως κατόρθωσαν να διαφύγουν.Σύμφωνα με το Ishtar TV οι 10 Κούρδοι επέστρεψαν σώοι στο (Χαλέπι).
Ο Rashid Arif, ένας από τους διασωθέντες καταγγέλει ότι οι αντάρτες έφεραν στο στρατόπεδο κράτησης 2 αρμένιους και τους κράτησαν ομήρους για μια εβδομάδα.Μετά τους πήραν ,τους έβγαλαν από τη φυλακή και ποτέ κανείς δεν τους ξαναείδε ζωντανούς. « Κάποια στιγμή ένας από τους απαγωγείς μας έφερε ένα κουτί από μπισκότα με την υπόδειξη να τα μοιραστούμε με τους συγκρατούμενούς μας. »
 Όταν οι φυλακισμένοι άνοιξαν το κουτί με φρίκη διαπίστωσαν ότι εντός του βρισκόταν το κεφάλι του ενός από τους δύο Αρμένιους των οποίων τα ίχνη χάθηκαν το προηγούμενο διάστημα.(Pravoslavie.ru 10/01/13)
Το The Voice of Russia(15/01/14) υπολογίζει σε 2885 τους Σύριους που σφαγίασαν οι ισλαμιστές με ξυράφια,λάμες,μαχαίρια σε μια περίοδο 20 μηνών.Τρεις ειδικοί σε θέματα βίας με μαχαίρι και αιχμηρά αντικείμενα καταθέτουν  στο ίδιο ειδησεογραφικό τις θέσεις τους για το ζήτημα.Ο Abdul Rahman al-Haj δήλωσε σχετικά με τους τύπους μαχαιριών που χρησιμοποιήθηκαν ότι πρόκειται για σουγιάδες αλλά και μαχαίρια για να κόβεις κρέας καθώς  και μακριά ξίφη.
«Η επιλογή αυτού του τρόπου δολοφονίας δεν είναι τυχαία. Επιβαρύνουν την κατάσταση του θύματος και σε ψυχολογικό επίπεδο. ”
Τα μαχαίρια χρησιμοποιήθηκαν  όχι μόνο σαν μέσο δολοφονίας αλλά και ως εργαλείο εκφοβισμού “οι σφαγές με χασαπομάχαιρα για αγελάδες αποδεικνύουν την αγριότητα και την προκλητικότητα του εγκλήματος,” συμπεραίνει ο Marc MacYoung, ειδικός σε θέματα αυτοάμυνας και ασφάλειας.
Ο καθένας έχει εύκολη πρόσβαση σ΄ένα μαχαίρι σε μια κουζίνα.Στη μάχη  ” οποιοδήποτε μαχαίρι που θ΄ακονιστεί σε μια πέτρα ή σε μπετόν μπορεί να γίνει πολύ πιο αιχμηρό και αποτελεσματικό,” ισχυρίζεται ο Christopher Dumm, ένας Αμερικανός διαχειριστής αμερικανικού blog εξειδικευμένου  στο αντικείμενο.
Η μοίρα των χριστιανών που απαρνούνται τον εξισλαμισμό είναι προδιαγεγραμμένη.To “iNews” πριν λίγες ημέρες μετέδοσε την φωτογραφία ενός νεαρού που αναγνωρίστηκε ως αρμένιος και από την χαρακτηριστική ένδυσή του και ονομάζεται Μηνάς.Ο νέος σφαγιάσθηκε στις φυλακές της οργάνωσης  ISIS (daash) στο Χαλέπι.