Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

8 λόγοι που η Συρία δέχεται επίθεση από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης

Ο Richard Williamson, ένας Άγγλος καθολικός επίσκοπος*, απευθύνεται στον καθολικό χριστιανικό πληθυσμό παρουσιάζοντας 8 σημεία μέσα από τα οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Συρία δέχεται επίθεση, ποιες είναι οι μαριονέτες και ποιοι τους κινούν σε αυτήν την επίθεση, καθώς και τους λόγους για τους οποίους ο χριστιανικός κόσμος και η διεθνής κοινότητα πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες του συριακού λαού, του νόμιμου προέδρου του και του ηρωικού στρατού του, να αντισταθούν στις δυνάμεις του κακού που θέλουν να συνθλίψουν ένα από τα τελευταία προπύργια που αντιτίθεται στην Σιωνιστική/Αμερικάνικη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
SYRIAN SENSE - Του Mons. Richard N. Williamson
 
Μια αξιόλογη περίληψη σε πολιτικό επίπεδο για το πώς και γιατί ο κόσμος έχει πάει τόσο στραβά σήμερα παρουσιάζεται στο YouTube από το Syrian Girl Partisan («Σύρια Παρτιζάνα»). Είναι μια νέα Σύρια πατριώτισσα που δίνει οκτώ λόγους για τους οποίους η Νέα Παγκόσμια Τάξη μισεί τη Συρία και κάνει ό, τι μπορεί για να ανατρέψει την παρούσα κυβέρνηση της Συρίας και να την αντικαταστήσει με νεοταξικές μαριονέτες. Αλλά οι Καθολικοί δεν πρέπει να επιτρέψουν η δυτική προπαγάνδα και το ψέμα να δηλητηριάσουν το μυαλό τους, ούτε να λένε ότι η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) οδηγείται από το τρελό όνειρο της πλήρους εξάλειψης του κοινωνικού βασιλείου του Χριστού του Βασιλέα, μαζί με το φυσικό κόσμο του Θεού. Εδώ είναι οι λόγοι του κοριτσιού της Συρίας (δείτε το βίντεο στο τέλος) :
 
1 – Η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας είναι κρατική και ελεγχόμενη από το κράτος, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την εθνική οικονομία και το λαό της Συρίας, αντί για τον εμπλουτισμό των διεθνών banksters των δυτικών εθνών και του Ισραήλ, οι οποίοι επιβάλουν σχεδόν σε όλα τα έθνη του κόσμου τεχνητές κρίσεις χρέους από τα τοκογλυφικά δάνεια, με τα οποία οι χώρες αυτές γίνονται εν δυνάμει σκλάβες.
 
2 - Η Συρία δεν έχει κανένα χρέος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ΔΝΤ ενεργεί ως αστυνομία είσπραξης του χρέους των διεθνών banksters. Κάθε σοφό έθνος μένει έξω από τα δεσμά του ΔΝΤ, κάτι το οποίο η Συρία έχει καταφέρει να κάνει, αλλά οι banksters δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με μια τέτοια σοφία.
 
3 - Η Συρία έχει απαγορεύσει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, ή «Franken - food», επειδή ο Μπασάρ Άσαντ θέλει να προστατεύσει την υγεία του λαού του. «Franken – food» (από το Φρανκεστάιν) σημαίνει έλεγχος των τροφίμων που με την σειρά του σημαίνει έλεγχος του πληθυσμού. Προφανώς η NWO ευνοεί το "Franken - food" (οι ΗΠΑ το επέβαλαν στο κατεκτημένο Ιράκ).
 
4 – Ο πληθυσμός της Συρίας είναι καλά ενημερωμένος σχετικά με τη NWO, της οποίας η κυριαρχία των πολιτικών μαριονέτων του κόσμου μέσω των think -tanks και των μυστικών εταιριών συζητείται ανοιχτά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα πανεπιστήμια της Συρίας. Το ξεμπρόστιασμα αυτό είναι ανάθεμα για τη NWO, η οποία πρέπει να καλύπτει τις δραστηριότητές της στο σκοτάδι.
 
5 - Η Συρία έχει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και εργάζεται για την εκμετάλλευσή τους, ανεξάρτητα από τις γιγαντιαίες δυτικές πετρελαϊκές εταιρείες, όπως η Shell και η Texaco. Η NWO αγαπά το πετρέλαιο, αλλά όχι την ανεξαρτησία του πετρελαίου.
6 – Η Συρία ρητά και κατηγορηματικά αντιτίθεται στον Σιωνισμό και το Ισραήλ. Τα τελευταία χρόνια, ακόμη και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αντέδρασαν στην εικονική μετατροπή της Παλαιστίνης από το Ισραήλ, σε ένα τεράστιο γκουλάγκ. Η Συρία καταγγέλλει το βάναυσο απαρτχάιντ του Ισραήλ. Προφανώς τα εβραϊκά λόμπι σε όλο το κόσμο θα ενωθούν για να χρησιμοποιήσουν όλη την επιρροή τους για να θέσουν τέρμα σε αυτή την σθεναρή αντίθεση στους ομοθρήσκούς τους στο Ισραήλ.
 
7 - Η Συρία είναι ένα από τα τελευταία κοσμικά μουσουλμανικά κράτη στη Μέση Ανατολή και αρνείται να αναγνωρίσει οποιαδήποτε ανωτερότητα εκείνων των ανθρώπων που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού (ακόμα και 2.000 χρόνια μετά ο ενσαρκωθείς Θεός, ο Ιησούς Χριστός, έπαψε να επιλέγει τους δικούς του ανθρώπους από τη φυλή τους και άρχισε να τους επιλέγει από την πίστη τους - Ρωμαίους γ΄, δ΄ κλπ). Τα ίδια αυτά λόμπι θα τιμωρήσουν κάθε άρνηση της θρησκευτικής τους όσο και της φυλετικής τους ανωτερότητας.
 
8 – Η Συρία με υπερηφάνεια υποστηρίζει και προστατεύει την πολιτική και πολιτιστική εθνική της ταυτότητα, ενώ η NWO επιδιώκει να λιώσει όλα τα έθνη (εκτός από ένα) και να τα κάνει ένα πολτό, μια ενιαία μάζα προβάτων για τον επερχόμενο Αντίχριστο.
Kyrie eleison.
 
Δείτε το βίντεο:
 
* ΚΟ: Ο Richard N. Williamson, είναι Βρετανός «παραδοσιακρατιστής» καθολικός επίσκοπος, (οι «παραδοσιακρατιστές» / tradizionalisti, αντιτίθενται στην Β΄ Βατικάνειο Σύνοδο, που έφερε ριζικές αλλαγές στην διδασκαλία της καθολικής εκκλησίας), γεννημένος το 1940 σε οικογένεια Αγγλικανών. Ανήκε στην την υπερ-παραδοσιακή καθολική αδελφότητα ‘Κοινωνία του Αγίου Πίου Θ΄’ (‘Fraternitas Sacerdotalis Sancti Pii X’ ή SSPX), αλλά διαγράφηκε το 2012. Ο Williamson, κατηγορήθηκε στη Γερμανία ως «αρνητής του Ολοκαυτώματος», ύστερα από δηλώσεις του, σε θεολογικό σεμινάριο της SSPX στο Zaitzkopfe της Γερμανίας, που μεταδόθηκαν από τη σουηδική κρατική τηλεόραση, ότι οι Εβραίοι δεν είχαν πέθαναν στους θαλάμους αερίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος και ότι μόνο 200.000 ή 300.000 Εβραίοι σκοτώθηκαν. Η οργή των Εβραίων που προκλήθηκε από την αποκατάσταση του Williamson από το Βατικανό (η οποία φαίνεται, να οδήγησε στην άκρως προσβλητική εκπομπή ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού για τον Ιησού Χριστό και τη Παναγία – βλ. άρθρο ΚΟ εδώ) υποχώρησε μόνο μετά την συνάντηση του Πάπα Βενέδικτου XVI με Ιουδαίους ηγέτες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο γερμανικής καταγωγής Πάπας αποκήρυξε με επίσημη δήλωση τον «αντισημιτισμό», δηλώνοντας ότι είναι απαράδεκτο για κάθε άνθρωπο – και ιδίως κληρικό – να αρνείται ή να μειώνει το Ολοκαύτωμα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή