Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ενώ στην Ελλάδα τα Τουρκικά F-16 έχουν διχοτομήση το Αιγαίο φτάνοντας μέχρι την Σκύρο

ΗΠΑ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: "Κυριαρχική πράξη αυτοάμυνας της Τουρκίας η κατάρριψη του SU-24"!
Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι η συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας για την πρόληψη των συγκρούσεων στο εναέριο χώρο της Συρίας δεν ισχύει για το ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο που καταρρίφθηκε από την Τουρκία. Αυτό μεταδίδει το RIA Novosti προσθέτοντας ότι ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου χαρακτήρισε την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 μαχητικό αεροσκάφος «κυριαρχική πράξη αυτοάμυνας» από την Τουρκία!
Κι όλα αυτά όταν οι
ΗΠΑ μέσω ανώνυμου αξιωματούχου “αδειάζουν” την Άγκυρα υποστηρίζοντας ότι πιστεύουν “πως το ρωσικό βομβαρδιστικό ενδεχομένως «παραβίασε» τον τουρκικό εναέριο χώρο για ένα διάστημα λίγων δευτερολέπτων προτού η τουρκική πολεμική αεροπορία καταρρίψει το πολεμικό αεροσκάφος.
Την ίδια ώρα το NATO συνιστά…ηρεμία.

Ηρεμία και καθαρό μυαλό συνέστησαν στην Τουρκία οι 27 εταίροι της στο NATO, με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και τις εξελίξεις που μπορεί να ακολουθήσουν.Πολύ αόριστη η σύσταση…

Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα σε κοινές δηλώσεις του με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ είπε ότι
η Ρωσία θα πρέπει να παίξει πιο εποικοδομητικό ρόλο, σταματώντας να πλήττει Σύρους αντάρτες της αντιπολίτευσης και επικεντρώνοντας τα πλήγματά της στο Ισλαμικό Κράτος .