Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Τουρκία πρέπει να έχασε πολλούς πράκτορες της για να αντιδράσει έτσι,η Ρωσία βομβάρδιζε την ΜΙΤ μαζί με την ISIS στα Τουρκοσυριακά σύνορα!

"Χέρι χέρι" η τουρκική MIT με τους τζιχαντιστές! Νέα στοιχεία ντοκουμέντα
Νέες αποκαλύψεις αποδεικνύουν το διπλό ρόλο της Τουρκίας σε σχέση με τους ακέραιους τζιχαντιστές της ISI-ISIS τους οποίους ενώ τώρα (δήθεν) πολεμάει, πριν βοηθούσε και στην διακίνησή τους και στον εξοπλισμό τους με όπλα και στρατιωτικά εφόδια!
Η εφημερίδα Cumhuriyet παραθέτει σήμερα σε ρεπορτάζ της σχετικά στοιχεία και φωτογραφίες - λίγες ημερες μετά την αποκάλυψη του βίντεο και των φωτογραφιών που αποκάλυπταν την ροή όπλων από την ΜΙΤ και την οποία η κυβέρνηση είχε βαφτίσει ''ανθρωπιστική βοήθεια''... Τα νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι δραστηριότητες της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας ΜΙΤ δεν περιορίζονται μόνο στην αποστολή όπλων στους αντάρτες και στους τζιχαντιστές στην Συρία, αλλά επεκτείνονται και στη συνοδεία τζιχατιστών σε κινήσεις μέσω των τουρκο-συριακών συνόρων!

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2014, μέσα σε δύο νοικιασμένα πούλμαν, η ΜΙΤ συνόδευσε τζιχατιστές από το στρατόπεδο Atma της Συρίας προς το Tel Abad. Λίγες ημέρες αργότερα, η ISIL κατέλαβε τον έλεγχο του Tel Abad, σχολιάζει η εφημερίδα. Η μεταφορά των τζιχατιστών ήρθε στο φως όταν η αστυνομία βρήκε ξεχασμένες σφαίρες των τζιχατιστών στα πούλμαν (φωτό).

Ο οδηγός του λεωφορείου και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας δήλωσαν ότι προσελήφθησαν από την κυβέρνηση της Τουρκίας να μεταφέρουν '‘Σύρους πρόσφυγες'’. Ο Γενικός Διευθυντής Έκδοσης της Cumhuriyet, κ. Can Dundar, γράφει ότι το περιστατικό δεν αφορά μόνο παράνομες μεταφορές όπλων αλλά μια επικίνδυνη κλιμάκωση των συγκρούσεων μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας (της χώρας) στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και των πάλαι ποτέ συμμάχων της, τους οπαδούς του κινηματος του αυτοεξόριστου ιμάμη Φ.Γκιουλέν.

Έτσι εξηγούνται πλέον
οι διευκολύνσεις που παρείχαν στην Τουρκία οι τζιχαντιστές για να κανουν την μεταφορά του ιερού τάφου της Τουρκιάς από το εσωτερικό της Συρίας αλλά - κυρίως - οι συζητήσεις και οι συμφωνίας Άγκυρας ( ΜΙΤ) με τους τζιχαντιστές για την απελευθέρωση των ομήρων από το τουρκικό προξενείο... ΚΑΙ βεβαίως η άρνηση της Τουρκίας για πολλούς μήνες να ενταχθεί στην δυτική συμμαχία αλλά και να ενεργήσει κατά του ISIL-ISIS
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
onalert.gr