Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ανεπίτρεπτη σιωπή απο την Ελλάδα με δόσεις συναίνεσης στην Τουρκία!...είχαμε δικαίωμα να πούμε και να δώσουμε πολλά μετά την πτώση του SU-24,αλλα ...

''Ούτε στα δάχτυλα του ενός χέριου δεν μετριούνται οι παρουσίες τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο.''
ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: Γιατί Ελλάδα και Τουρκία κάνουν τον "ψόφιο κοριό";
Η Τουρκία έχει σταματήσει τα “ψευτονταηλίκια” στο Αιγαίο, από την ημέρα που το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου πήραν την απόφαση υψηλού ρίσκου με την κατάρριψη του ρωσικού SU-24.Το ρωσικό RIA Novosti επικαλείται διπλωματική πηγή στην Αθήνα που επιβεβαιώνει την “απουσία” τουρκικών μαχητικών από το Αιγαίο, μετά από την κατάρριψη. Κάτι που προκύπτει και από τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ. Ούτε στα δάχτυλα του ενός χέριου δεν μετριούνται οι παρουσίες τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο. Η γνωστή τακτική της Άγκυρας που τώρα παριστάνει τον…ψόφιο κοριό!

Τα ρωσικά ΜΜΕ θυμήθηκαν κι αυτά τις αγριότητες που κάθε μέρα κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Η μόνη που ακόμη δεν έχει “σηκώσει” με κάποιο τρόπο το ζήτημα είναι η ελληνική κυβέρνηση.

Οι Ρώσοι έγραψαν ότι οι Τούρκοι ,ξέρουν πως γίνονται οι παραβιάσεις. “Παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο 2244 φορές μέσα στο 2014”, επισημαίνουν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι “σιγουρατζήδες” Τούρκοι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν δριμύτεροι στις προκλήσεις και στις επικίνδυνες πτήσεις στο Αιγαίο. Το ζητούμενο είναι εμείς να μην επιτρέψουμε να θεωρηθεί το θέμα των παραβιάσεων ως κάτι …φυσιολογικό. Ελπίζουμε ότι η σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης, έχει να κάνει με κάποιο σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν κάνουμε παρέα στην Τουρκία,παριστάνοντας κι εμείς τον…ψόφιο κοριό!

Οι Γερμανοί και συνεπώς όλοι οι βόρειοι δορυφόροι τους …αγαπούν πολύ Τουρκία τώρα τελευταία και δεν αποκλείεται να μην επιθυμούν να στεναχωρήσουμε το καθεστώς Ερντογάν.