Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ρωσικό υπουργείο Αμύνης: Νεκροί όλοι οι τρομοκράτες στην περιοχή που κατέπεσε το μαχητικό

«Καθάρισε» την περιοχή
Στη δημοσιότητα βίντεο τ
ης επίθεσης -
«Τρομοκράτες και άλλα μέλη μυστηριωδών οργανώσεων σκοτώθηκαν στην επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου
Νεκροί είναι όλοι οι «τρομοκράτες» που βρίσκονταν στην περιοχή όπου κατέπεσε το ρωσικό μαχητικό Su-24, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Ιγκόρ Κονασένκοφ, μέλη του ρωσικού και συριακού στρατού «σκότωσαν τους τρομοκράτες στην περιοχή ερευνών που κατερρίφθη το Su-24».

Ο Κονασένκοφ πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πιλότος μας βρισκόταν σε ασφαλή τοποθεσία η περιοχή βομβαρδίστηκε σφοδρά από την ρωσική πολεμική αεροπορία και επλήγη από όλμους των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης επισήμανε, μάλιστα, πως «τρομοκράτες και άλλα μέλη μυστηριωδών οργανώσεων σκοτώθηκαν στην επίθεση».

«Στις 24 Νοεμβρίου, ένα ρωσικό βομβαρδιστικό τύπου Su-34 πραγματοποίησε επιδρομή ενάντια σε κομβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο και εγκαταστάσεις αποθήκευσης στη βόρεια και ανατολική Συρία, στην επαρχία του Ζείρ εζ-Ζορ και της Ράκκα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης σε εγκαταστάσεις τζιχαντιστών:

http://www.protothema.gr/world/article/530942/rosiko-upourgeio-amunis-nekroi-oloi-oi-tromokrates-stin-periohi-pou-katepese-to-mahitiko/