Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Iσλαμικό Κράτος: Στρατολογούν παιδιά για να σκοτώνουν με μισθό 250 δολάρια το μήνα

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» που επικαλείται πηγές της γερμανικής κυβέρνησης, οι τζιχαντιστές προσπαθούν με χρήματα να δελεάσουν και να στρατολογήσουν μέλη σε Συρία και Ιράκ. 
 
Σε φτωχά παιδιά που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό, οι τζιχαντιστές προσφέρουν πάνω από 200 δολάρια το μήνα. Πρώτα τα μαθαίνουν να κραδαίνουν όπλα και εν συνεχεία τα εκπαιδεύουν να γίνουν ψυχροί εκτελεστές.

Το αφιέρωμα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Γερμανίας για την υπ' αριθμόν 1 απειλή της Δύσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, ένα παιδί που έχει εκπαιδευτεί από τους τζιχαντιστές για να σκοτώνει, αμείβεται από το Ισλαμικό Κράτος από 150 έως 250 δολάρια το μήνα.

Την ίδια ώρα, ένας «απλός» τζιχαντιστής αμείβεται με το ποσό των 500 δολαρίων μηνιαίως ενώ ο μισθός όσων ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους ανέρχεται σε χίλια δολάρια.

Αντιθέτως, ο μισθός ενός διοικητή του Ισλαμικού Κράτους είναι τριπλάσιος. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τρεις χιλιάδες ευρώ είναι οι μηνιαίες αποδοχές των λεγόμενων διοικητών του Ισλαμικού Κράτους , οι οποίοι βεβαίως έχουν και δωρεάν φαγητό...