Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ετοίμαζαν την μεγάλη Αλβανία;

ΠΓΔΜ: Μάχη με μασκοφόρους που φρουρούσαν οπλοστάσιο, στα σύνορα με το Κόσοβο
Μεγάλη ποσότητα οπλισμού, η οποία ήταν κρυμμένη και καλά φυλασσόμενη, σε τοποθεσία κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο, ανακάλυψε και κατέσχεσε η αστυνομία της ΠΓΔΜ.
Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, είχαν πληροφορίες ότι σε τοποθεσία κοντά στη συνοριακή διέλευση Μπλάτσε, υπήρχε μεγάλη ποσότητα οπλισμού η οποία φυλασσόταν από ένοπλη ομάδα. Κατά την επέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με μασκοφόρους ενόπλους που φυλούσαν τον παράνομο οπλισμό.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίσθηκε ένας από τους μασκοφόρους ενόπλους, ο οποίος κατέφυγε στο γειτονικό Κόσοβο.
 Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, συνολικά δώδεκα ένοπλοι άνδρες φυλούσαν την ποσότητα οπλισμού, οι οποίοι, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, διέφυγαν.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της ΠΓΔΜ πρόσθεσε ακόμα ότι στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτόματα όπλα, όλμοι, μυδράλια, βόμβες, μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών και εκρηκτικές ύλες που χρησιμοποιούνται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

http://www.agelioforos.gr/
infognomonpolitics.blogspot.com