Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Τους νεκρούς με κορωνοϊό και χωρίς υποκείμενο νόσημα τους λένε, τους εμβολιασμένους χωρίς υποκείμενο νόσημα δεν τους αναφέρουν


ΗΠΑ: Η 28χρονη υγειονομικός Sara Stickles χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε 5 μέρες μετά την β΄δόση του εμβολίου Pfizer!
Η 28χρονη Sara Stickles πέθανε 5 μέρες μετά την β΄δόση του πειραματικού εμβολίου Pfizer mRNA για COVID.
Το COVID Blog αναφέρει ότι η 28χρονη Sara Stickles από το Beloit,στην Πολιτεία Γουινσκόνσιν-Wisconsin των ΗΠΑ, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πέθανε μόλις 5 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης πειραματικής ένεσης mRNA COVID από την Pfizer.

Δυστυχώς, πρόκειται για μια άλλη περίπτωση όπου μια νέα εργαζόμενη-ος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην αρχή της ζωής της-ου και χωρίς προηγούμενες υπάρχουσες καταστάσεις υγείας πέθανε μετά τον εμβολιασμό με Pfizer mRNA για COVID.

Ήταν δωρήτρια οργάνων, έτσι το σώμα της διατηρείται μέχρι να βρουν κατάλληλους παραλήπτες για τα όργανα της.

Αφήνει πίσω της έναν νεαρό γιο, αδέλφια, φίλους και μέλη της οικογένειας που εξέφρασαν σοκ στο Facebook με τον ξαφνικό θάνατό της.

Η αδερφή της Jamie Lynn Cruz ανακοίνωσε στο Facebook, στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ότι η οικογένεια είπε αντίο επειδή δεν υπήρχε ελπίδα για ανάρρωση:

Είναι αλήθεια, The Good Die Young. Επειδή η αδερφή μου ήταν τόσο απίστευτα καλή!

Σήμερα, η μαμά μου, τα αδέλφια και εγώ ζητήσαμε να έρθουμε στο νοσοκομείο για να πούμε αντίο στη Σάρα.

Η Σάρα είχε εγκεφαλικό επεισόδιο στο εγκεφαλικό στέλεχος της την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, σε νεαρή ηλικία 28 ετών.

Από τότε έχει στηρίξει τη ζωή. Αφού διεξήχθησαν όλες οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανάρρωσης και τελικά το σώμα της θα κλείσει.

Επειδή η Σάρα είναι δωρητής οργάνων, θα συνεχίσουν να κρατούν το σώμα της ζωντανό μέχρι να έρθει η ώρα να το αξιοποιήσουν. Η Σάρα θα συνεχίσει να σώζει αμέτρητες ζωές. Συνεχίζει να της δίνει τα δώρα, ακόμη και μετά το σπίτι του στον παράδεισο.

Η αδερφή μου είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άγγελος. (Πηγή)

Σε μια προηγούμενη δημοσίευση στο Facebook από τις 8 Φεβρουαρίου, η αδερφή της ανέφερε ότι η Σάρα ήταν άρρωστη και «κατέρρευσε» από το «εμβόλιο» της COVID:

Ενημέρωση: Ο Δρ Called, θα προχωρήσει αύριο σ΄εγκεφαλική αγγειογραφία μέσω της βουβωνικής της πορείας μέχρι τον εγκέφαλό της για να τραβήξει φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα εάν είναι ανεύρυσμα ή avm ή όγκος ή κάτι άλλο, οπότε πρέπει να κάνουν περισσότερη έρευνα για τον εγκέφαλό της. Είναι σταθεροποιημένη.

Θα αντιδράσει σε μια βελόνα, αλλά αυτό είναι, τα μάτια δεν είναι ακόμα ανοιχτά.Υπέστη υπαραχνοειδής αιμορραγία. (Η αιμορραγία στο διάστημα μεταξύ του εγκεφάλου και του ιστού που καλύπτει τον εγκέφαλο, είναι συνήθως από ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο που σκάει στον εγκέφαλο)

Ο γιατρός ελπίζει είπε ότι είναι νέα και υγιής. Τον ενημέρωσα για τον εμβολιασμό της και ότι αρρώστησε και κατέρρευσε από αυτό. (Πηγή)

Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2021, η δίδυμη αδερφή της Sara, Kara Stickles, μοιράστηκε αυτήν την ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook από κάποιον που ανέφερε ότι αναφέροντας ότι η Sara εμβολιάστηκε με Pfizer COVID mRNA λογοκρίθηκε και διαγράφηκε στα κοινωνικά μέσα:

Αυτή η όμορφη, υγιής 28χρονη μητέρα έλαβε μια πειραματική, μη εγκεκριμένη από το FDA «ιατρική διαδικασία» και τώρα η οικογένειά της συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της (σύνδεσμος gofundme στο IG bio και εδώ: https://bit.ly / 2NlzdAy)

Ανατρέξτε στο @circleofmamas στο IG για ολόκληρη την ανάρτηση. (Επεξεργασία: Ο εκκρεμείς λογαριασμός IG “Circle of Mamas” διαγράφηκε. Ακολουθήστε @circleofmamas_.)

(Οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων διαγράφονται εάν μιλούν για ανεπιθύμητα συμβάντα ορισμένων πειραματικών προϊόντων. Αναζητήστε την ανάρτηση της αδελφής της Jamie Lynn Cruz ή το κανάλι στο Telegram έχει πληροφορίες https://t.me/glassforsenate.)

Στις 18/2/21 η αδερφή της σοκαρισμένη γράφει στο fb:

Xθες βράδυ στις 5:36 h η Sara Stickles άφησε την τελευταία της πνοή. Είχε μια μαζική επίθεση στον εγκέφαλο λόγω AVM. ….” ήταν μια πολύ ζωντανή ύπαρξη της άρεσε το μπάσκετ και η μουσική…Η Sara Ann Stickles, 28 ετών, από το Loves Park, πέθανε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στις 4:00 μ.μ. στο Honquest Family Funeral Homes with Crematory, Mulford Chapel, 4311 N. Mulford Rd., Loves Park, IL 61111

Από τα δεδομένα που το CDC έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στη βάση δεδομένων VAERS, υπήρξαν 176 περιπτώσεις στο Ουισκόνσιν ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων 26 νοσηλείας, 5 μόνιμων αναπηριών, 58 επισκέψεων σ΄εντατική και 11 θανάτων, αν και κανένας δεν ήταν κάτω των 44 ετών .

Επομένως, εάν η θήκη της Sara Stickles έχει αναφερθεί στο σύστημα αναφοράς CDC VAERS, το CDC προφανώς δεν το έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Όπως αναφέραμε χθες, το CDC δήλωσε στον ιστότοπό του ότι έχουν σημειωθεί 1.170 θάνατοι στις ΗΠΑ μετά τις πειραματικές ενέσεις mRNA COVID και σύμφωνα με το CDC και το FDA, κανένας δεν σχετίζεται με τα εμβόλια COVID.humansarefree

dimpenews.com