Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Dr Lee Merrit : τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα/Κάποιοι γιατροί ανησυχούν αφού οι αντίστοιχες μελέτες στα ζώα έδειξαν πως όσα εμβολιάστηκαν με mRNA πέθαναν όλα αφότου μολύνθηκαν από νέα ισχυρότατη μετάλλαξη! ΒΙΝΤΕΟ

 



H Δρ. Sherri Tenpenny εξηγεί πώς τα εμβόλια mRNA μπορεί να
προκαλέσουν μαζικούς θανάτους 3-6 μήνες μετά την ένεση.

H Δρ Sherri Tenpenny δίνει σημαντικές πληροφορίες! Αναφέρει πως παρατηρήθηκε υπερ-ανοσολογική απόκριση σε πειραματόζωα σε προηγούμενες προσπάθειες εμβολίων κορωνοϊού, όπως το SARS και το MERS,κι αυτό ήταν ένα επίμονο πρόβλημα.

Όλα είναι καλά για λίγο, μέχρι τα ζώα να εκτεθούν στον άγριο μεταλλαγμένο ιό.

Η Δρ Tenpenny και άλλοι επιστήμονες έχουν προβλέψει ότι εκατομμύρια μπορεί να πεθάνουν και θα κατηγορηθεί γι αυτό ένα νέο στέλεχος του COVID, κάνοντας ένα εγχείρημα για ακόμη πιο ισχυρά αλλά ίσως και πιο επικίνδυνα ”πρωτοπορικά” εμβόλια.Η Sherri Tenpenny είναι Αμερικανίδα οστεοπαθητικός παθολόγος….Βέβαια έχει στοχοποιηθεί για τις απόψεις της …

Και η Γιατρός Dr. Lee Merritt:σε μελέτες στα ζώα αφότου εμβολιάστηκαν με mRNA τεχνολογία όλα τα ζώα πέθαναν αφότου επαναμολύνθηκαν: Σε μελέτες σε ζώα, αφού δόθηκαν ενέσεις mRNA σε γάτες, όταν ο ιός επανήλθε στο σώμα, έφτασε σαν Δούρειος ίππος, που δεν ανιχνεύτηκε από το ανοσοποιητικό σύστημα των γατών. Ο ιός αναπαράγεται ανενόχλητος και όλα τα ζώα που συμμετέχουν στο πείραμα πέθαναν από διάφορες αιτίες.

”Όλα τα ζώα πέθαναν … αλλά δεν πέθαναν από το “εμβόλιο”. Πέθαναν από αυτό που αποκαλούταν «ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος» · σήμερα ονομάζεται «εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση» (ADE).

Δουλεύει κάπως έτσι:

Κάνετε το RNA και παίρνετε το “εμβόλιο” και είστε εντάξει.

Έτσι, όταν εκθέσατε αυτές τις γάτες στο SARS [επίσης γνωστό ως SARS-CoV-1, το οποίο είναι είδος κορωνοϊού] αντί να σκοτώσετε ή να αποδυναμώσετε τον ιό, η ανοσοαπόκριση που ενσωμάτωσαν στο σύστημά σας κωδικοποίησε τον ιό, έτσι ώστε ο ιός να μπει το σώμα της γάτας σαν ένα Δούρειος Ίππος, απαρατήρητο από το ανοσοποιητικό σύστημα της γάτας και στη συνέχεια πολλαπλασιάστηκε ανεξέλεγκτα, σκοτώνοντας τη γάτα με συντριπτική σήψη και καρδιακή ανεπάρκεια. Και αυτό συνέβη και στα κουνάβια, συνέβη κάθε φορά που το δοκίμαζαν.

Επιτρέψτε μου να το επισημάνω. Ποτέ δεν πραγματοποιήσαμε με επιτυχία μια μελέτη σε ζώα για αυτόν τον τύπο ιού.

Δεν το έχουμε κάνει ποτέ στον άνθρωπο πριν … Δεν έχουμε πραγματικά ιστορικό.

Αυτό το εμβόλιο διανεμήθηκε στα κέντρα διανομής πριν το εγκρίνει ακόμη και το FDA. Το καταλαβαίνετε αυτό;

Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

‘‘ Για την γιατρό ”τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα”

Kαι έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία η δήλωσή της αφού είναι ειδήμονας στα βιολογικά όπλα. Αυτά τα εμβόλια ξαναγράφουν το γενετικό μας κώδικα για να μας κάνουν ευαίσθητους σ΄έναν δεύτερο ιό αργότερα ισχυρίζεται.”Πίστευα στη αρχή του μήνα Φεβρουαρίου ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο χειραγωγούμενο βιολογικά γιατί μόλις εμφανίζεται κάποιος με δεδομένα αυτοί τον λογοκρίνουν”,δήλωσε τον τελευταίο μήνα στο The New America.

Dr. Lee Merritt Interview

Η Δρ Lee Merrit έλαβε το πτυχίο της από τη Σχολή Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Rochester … Ήταν χειρουργός ορθοπεδικής σπονδυλικής στήλης για 27 χρόνια … Σπούδασε επίσης βιολογικά όπλα, έκανε την πρακτική της στο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο του Ναυτικού στο Bethesda στο Maryland, δούλεψε την ορθοπεδική χειρουργική στο Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο … Πέρασε δέκα χρόνια ως στρατιωτικός χειρουργός σε όλο τον κόσμο … Επιπλέον, έλαβε την υποτροφία Lewis Goldstein στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, η μόνη γυναίκα στον κόσμο που έλαβε αυτήν τη τιμή…Η Δρ Lee Merritt, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών, παραδέχτηκε κατ΄ουσίαν ότι πιστεύει ότι τα τρέχοντα «εμβόλια» κορωνοϊού είναι στην πραγματικότητα πολύ επικίνδυνα βιολογικά όπλα που αναπτύσσονται εναντίον του πληθυσμού.

Πιστεύει ότι ζούμε σε μια εποχή «πέμπτης γενιάς πολέμου» όπου χρησιμοποιούνται κρυφοί βιολογικοί παράγοντες, προπαγάνδα και οικονομικός πόλεμος αντί για όπλα στο πεδίο της μάχης για μια παλίρροια εξουσίας μεταξύ των εθνών.

Είπε ότι τα εμβόλια είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται για θανατηφόρους, μη θεραπεύσιμους ιούς όπως η πολιομυελίτιδα και η ευλογιά. Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν βρει ήδη πολλά υποσχόμενες θεραπείες κορωνοϊού, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ενδοφλεβίως χορηγούμενη βιταμίνη C, γεγονός που κάνει κάποιον να αναρωτιέται γιατί ένα εμβόλιο είναι τόσο επείγον.

Δήλωσε: «Εάν βρισκόμαστε σε βιολογικό πόλεμο αυτή τη στιγμή ως μέρος αυτού του πολυδιάστατου πολέμου, εάν έχετε μια θεραπεία στην πίσω τσέπη σας, δεν μπορούν να σας τρομοκρατήσουν με ιούς και αυτό είναι σημαντικό γιατί… [το εμβόλιο] δεν αποτρέπει μετάδοση με δική τους αποδοχή. “

Φυσικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογοκρίνουν τακτικά πληροφορίες σχετικά με αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης και θεραπείας της νόσου, αφήνοντας τις μάζες να πιστεύουν ότι ένα εμβόλιο είναι η μόνη επιλογή.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποσιωπήσουν εκείνους που μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με φυσικούς τρόπους μείωσης του κινδύνου σας και οι μεγάλες πλατφόρμες εργάζονται επίσης υπερωρίες για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να συζητήσουν τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων.

Δυστυχώς, όπως επισημαίνει, τα εμβόλια κορωνοϊού δεν μοιάζουν με τα εμβόλια που έχουμε χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό.

Με αυτά τα εμβόλια, το mRNA εγχέεται στο σώμα των ανθρώπων, το οποίο αλλάζει τον γενετικό τους κώδικα, έτσι αρχίζουν να παράγουν τη δική τους τροποποιημένη έκδοση του ιού, την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα μαθαίνει να πολεμά – τουλάχιστον θεωρητικά.

Ωστόσο, όχι μόνο αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ μακροπρόθεσμα, αλλά αυτή η όλη προσέγγιση στον εμβολιασμό δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε μακροπρόθεσμες μελέτες για να αποδείξει την ασφάλειά του στον άνθρωπο.

Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει μια «εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση» που βλέπει τον ιό να μπαίνει στο σώμα χωρίς ανίχνευση επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου το βλέπει ως μέρος του σώματος, λέει, το οποίο μπορεί να προκαλέσει γρήγορο θάνατο.

…….Στην πραγματικότητα, λέει ότι ο μεγαλύτερος χρόνος που παρακολουθήθηκαν οι άνθρωποι μετά τη λήψη του εμβολίου είναι δύο μήνες, κάτι που δεν αποτελεί επαρκή χρόνο για να προσδιοριστεί εάν θα υπάρξει πρόβλημα ενίσχυσης των αντισωμάτων.Αυτό, λέει, είναι ακριβώς πώς ένας ξένος αντίπαλος θα έπαιρνε μυστικό βιολογικό πόλεμο στους εχθρούς του χωρίς να είναι σε θέση αυτοί να εντοπίσουν τη διαδικασία.

Αποκαλεί τα εμβόλια «ένα τέλειο δυαδικό όπλο», λέγοντας:


«Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρω ακριβώς τι προγραμματίζεται με αυτό το mRNA και ούτε εσείς ούτε οι περισσότεροι γιατροί. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα δεδομένα. Αυτό είναι για τους τύπους στην κορυφή αυτού του έργου…

«Αν ήμουν Κίνα και ήθελα να καταργήσω τον στρατό μας, θα έκανα ένα mRNA που ξέρω ότι δεν υπάρχει στη φύση, οπότε κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει από ένα εμβόλιο και μετά δύο χρόνια αργότερα, απελευθερώνω ό, τι είναι που έφτιαξα … και προκαλεί αυτόν τον θάνατο ενίσχυσης του ανοσοποιητικού. “

Ωστόσο η άποψη των 2 γιατρών όλως περιέργως συμπίπτει με τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες Ισραήλ που φοβούνται ότι «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού εν μέσω επιδημίας μπορεί να προκαλέσει ανθεκτικές μεταλλάξεις» και να φέρει καταστροφή.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στη λογική της μια άποψης της μιας αλήθειας στην επιστήμη.Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς..Η επιστήμη είναι εξελικτική γιατί ακριβώς σε αυτήν δεν ισχύει και δεν μπορεί να ισχύει το δόγμα της 1 αλήθειας. Η κάθε ζωή είναι άξια ζωής κι ας είναι η 1 στο 1.000.000. Οι άνθρωποι δεν είναι ψηφία στο κοντέρ της στατιστικής.. Πρέπει να διασφαλιστεί ο πλουραλισμός η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και της δημόσιας διαβούλευσης σε ένα θέμα καίριο που αφορά την υγεία του καθενός. Ο καθένας πρέπει μέσω της πληροφόρησης που δεν θα είναι μονόπλευρη να είναι ελεύθερος ν΄αποφασίσει για ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή κι υγεία στο πλαίσιο της κατοχυρωμένης και σεβαστής αυτοδιάθεσης συλλέγοντας ετερόκλητη πληροφόρηση.

Vaccination anti-Covid-19, état des lieux - AIMSIB

Κάποιος μεγάλος ποιητής έγραψε για τους κριτικούς λογοτεχνίας ότι είναι ”οι μπάτσοι της ποίησης” είναι καιρός να επιστρέψουμε αυτό τον χαρακτηρισμό και στους ασκούντες την λογοκριτική της αντίθετης επιστημονικής άποψης όποιας κι αν είναι αυτής ότι είναι ”οι μπάτσοι της ιατρικής και της επιστήμης”…

dimpenews.com