Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό είναι ''εκβιαστικό''!


Το Ισραήλ ανοίγει τα πανεπιστήμια το Μάρτιο μόνο για εμβολιασμένους φοιτητές!!
 

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο θα ανοίξει ξανά τον επόμενο μήνα για εμβολιασμένους φοιτητές κι όσους ανάρρωσαν.

Η διοίκηση του Εβραϊκού Πανεπιστημίου στην Ιερουσαλήμ σχεδιάζει να ανοίξει ξανά την πανεπιστημιούπολη του για το εξάμηνο του Μαρτίου σε φοιτητές που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το σχέδιο του πανεπιστημίου, οι φοιτητές που δεν πληρούν κανένα από αυτά τα κριτήρια θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως. Οι επικεφαλής του πανεπιστημίου κάλεσαν τους φοιτητές να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Οι φοιτητές έλαβαν μια ανακοίνωση από το σχολείο την Τρίτη λέγοντας ότι λόγω του γεγονότος ότι χρειάζεται μια διαδικασία περίπου τεσσάρων εβδομάδων για την ανάπτυξη αντισωμάτων κατά του ιού, “είναι εξαιρετικά σημαντικό όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη να εμβολιαστούν τις ερχόμενες ημέρες.”

Σύμφωνα με την ηγεσία του πανεπιστημίου, ολόκληρη η διοίκηση έχει ήδη εμβολιαστεί, όπως και σχεδόν όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό. “Εναπόκειται σε όλους εμάς να δράσουμε ενάντια στον ιό, μέσω ευρέως εμβολιασμού. Ο μη εμβολιασμός θέτει σε κίνδυνο τη ζωή”, ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης. (Shira Kadari-Ovadia)haaretz 8.2.21

O εκβιασμός είναι μεγάλος το δίλλημα επιτακτικό..Φοιτητές 2 ταχυτήτων…Τέλος η ισότιμη πρόσβαση στην παιδεία..

Αυτό θα κάνουν κι εδώ γι αυτό κρατούν υπό ψηφιακή ομηρία τους φοιτητές .. μέχρι να σπάσουν; Πολύ παιδαγωγική αντιμετώπιση! Υγειονομική αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια!!!!!

dimpenews.com