Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Θα μας κρατήσουν μέσα μέχρι να γίνει ο επιθυμητός διαχωρισμός;


 

Η επόμενη φάση …..Το πιθανότερο είναι ν΄ακολουθηθεί το σενάριο που εφάρμοσε το Ισραήλ.

 

Δηλ. αφού εξώθησε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον πληθυσμό του σε μαζικούς εμβολιασμούς στη συνέχεια προχώρησε σε διαίρεση του κοινωνικού σώματος σε εμβολιασμένους και μη με προνόμια στους μεν κι αποκλεισμούς στους τελευταίους. 

Δηλ. όταν και στην Ελλάδα θα πετύχουν να έχουν εμβολιάσει μια κρίσιμη μάζα πληθυσμού και περίπου το 40 με 50% το αναμενόμενο είναι να θέσουν σε ισχύ την ίδια φόρμουλα.. 

Στο Ισραήλ στα ταξίδια, στην εστίαση στα θέατρα, στα σινεμά, στα γυμναστήρια ως και στα πανεπιστήμια πλέον η πρόσβαση θα είναι από σήμερα αποκλειστικά προνόμιο των εμβολιασμένων.. Στον εργασιακό τομέα θα υπάρχουν επαγγέλματα που για να τ’ ασκήσεις θα χρειάζεται ως απαραίτητη προϋπόθεση ο εμβολιασμός όπως σε Ισραήλ, Βατικανό.

Οπότε αν δεν έχεις την δυνατότητα να εργαστείς δεν θα έχεις και τη δυνατότητα ν΄αγοράσεις ή να πωλήσεις ”καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα,” σήμερα είναι ακόμη το ”τσίμπημα” που έρχεται να επιβάλει αντίστοιχους περιορισμούς.. 

Το εμβόλιο επιβάλει περιορισμούς και αποκλεισμούς που μόνο το χάραγμα της Αποκάλυψης έχει προβλέψει.. Κορυφώνεται σταδιακά η ταύτισή του σε παγκόσμια κλίμακα αφού και η Γαλλία αναμένεται να προβεί σε αντίστοιχα μέτρα βαθμηδόν όπως νωρίτερα έκανε εν μέρει ακόμη κι η Αγγλία δίνοντας στην εργοδοσία εν λευκώ το δικαίωμα ν΄απολύει ή να μην προσλαμβάνει ανεμβολίαστους ..

Στο Ισραήλ οι μη αρνητές θα φέρουν πράσινο σήμα κάτι σαν κονκάρδα…

Ανοίγει το Τριώδιο με κλειστές εκκλησίες….η απαγόρευση της λατρείας γενικεύεται και παγιώνεται….ενώ όπου περιθωριακά ασκείται θυμίζει υγιεινίστικη σέκτα σε περιβάλλον αποστείρωσης με γενική μασκοφορία.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για όλους υποστηρίζει ο Ντοστογιέφσκι αναδεικνύοντας τη συλλογική ευθύνη την καθολικότητά της. Είμαστε η γενιά που παραδίδει έναν κόσμο τον πλέον ανελεύθερο στους επόμενους..

Το τσίμπημα είναι το μικρό χάραγμα είναι το crash test του, είναι ”προδρομικό” προλειαίνει το έδαφος, είναι η απαραίτητη προετοιμασία κι ο προθάλαμος, πρόγευση;;; 

Δεν πρόκειται για δαιμονοποίηση της επιστήμης καθώς εδώ δεν ακολουθείται η πεπατημένη, καταστρατηγείται κάθε ιατρική δεοντολογία και πολλοί άνθρωποι υπό τη δαμόκλεια σπάθη της απειλής όχι του ιού αλλά των συνεπειών της κοινωνικής απομόνωσης, αχρήστευσης σύρονται άκοντες σε μια πειραματική ιατρική πρακτική που αποτελεί κατ΄ουσίαν την 3η φάση της κλινικής δοκιμής που ουδέποτε έγινε…

Το εμβόλιο ως κοινωνικός εκβιασμός παίρνει άλλες διαστάσεις από την στιγμή που ταυτίζεται και σχετίζεται με πρωτοφανή για την ανθρωπότητα περιοριστικά μέτρα κοινωνικών αποκλεισμών κι υπό αυτό το πρίσμα οφείλει ν΄αναλυθεί. 

Δεν πρόκειται πλέον για μια ακόμη μεμονωμένη αποσπασματική ιατρική πράξη αλλά για έναν κωδικό πρόσβασης στο κοινωνικό γίγνεσθαι αφού χωρίς αυτό οδηγείσαι σε απώλεια της κοινωνικής σου υπόστασης και αντιμετωπίζεις το φάσμα της διαγραφής, που ισοδυναμεί με αργό ή επισπευσμένο θάνατο. Κοινωνική ευθανασία, γκετοποίηση, αδυναμία βιοπορισμού ή μετοχής…

dimpenews.com