Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μέσα σε αυτό το μπουκαλάκι, υπάρχουν ουσίες απο σκοτωμένα έμβρυα....Πως σας φαίνεται; Κατα την επιστήμη προς το τέλος του τρίτου μήνα το έμβρυο είναι ένας τέλειος άνθρωπος!


BINTEO

 Υπάρχει υπόλειμμα DNA των νεκρών εμβρύων στα εμβόλια;

Εάν διαβάσουμε με προσοχή τις δηλώσεις του, ο μητροπολίτης Κυθήρων επικαλείται δηλώσεις του Πάπα και ανακοίνωση του Βατικανού για το θέμα

facebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetwhatsapp sharing button Sharemessenger sharing button Share

Από τις δημοσιογραφικές κραυγές και αφορισμούς, όπως και από φανατικές τοποθετήσεις, καλό θα είναι να γνωρίζουμε την αλήθεια και να εξηγούμε στους πολίτες την σκοπιμότητα οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας. Ακόμα και αν ακούγεται αποκρουστική.

Ο ισχυρισμός του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ για τα νεκρά έμβρυα από εκτρώσεις και τα εμβόλια, χαρακτηρίστηκε «παραλήρημα» από τα ΜΜΕ, με την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά να διατάσσει προκαταρκτική για το θέμα.

Εάν διαβάσουμε με προσοχή τις δηλώσεις του, ο μητροπολίτης επικαλείται δηλώσεις του Πάπα και ανακοίνωση του Βατικανού για το θέμα. Όντως, το Βατικανό έβγαλε ανακοίνωση για τα συγκεκριμένα εμβόλια, κάνοντας αναφορά για την χρήση κυττάρων από νεκρά έμβρυα αμβλώσεων για την παραγωγή τους. Η συγκεκριμένη αναφορά από το Βατικανό έγινε προκειμένου οι καθολικοί που ως γνωστόν αντιτίθενται στις εκτρώσεις, να πάρουν «συγχωροχάρτι» προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο.

Ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ


Η ανακοίνωση του Βατικανού, η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο «VaticanNews.va» ανακοίνωσε στους Ρωμαιοκαθολικούς την Δευτέρα ότι είναι «ηθικά αποδεκτή» η χρήση εμβολίων κατά του κορωνοϊού Covid-19 ακόμη και αν στην διαδικασία παραγωγής τους χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τον ιστό εμβύων από εγκυμοσύνες που τερματίστηκαν με «οικειοθελή» έκτρωση. Συμπληρώνει μάλιστα ότι ο εμβολιασμός δεν σημαίνει αποδοχή της έκτρωσης από τους πιστούς.

Επιστήμονες: Υπάρχουν υπολείμματα DNA από τις εκτρώσεις στα εμβόλια

Ο ισχυρισμός του Βατικανού, επιβεβαιώνεται και από τους επιστήμονες. Ειδικοί μάλιστα εξηγούν ότι αυτές οι κυτταρικές σειρές χρησιμοποιούνται διότι οι ιοί στα πειράματα μεγαλώνουν καλύτερα σε ανθρώπινα κύτταρα αντί στα κύτταρα ζώων, αφού ο τελικός παθόντας είναι ο άνθρωπος

Σε δηλώσεις του στο «Reuters» ο Δρ David Matthews, Ιολόγος του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ ανέφερε πως «πολλά εμβόλια ιών γίνονται σε κυτταρικές σειρές που προέρχονται από έμβρυα και στη συνέχεια το εμβόλιο «καθαρίζεται» από αυτά τα κύτταρα σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα. Οι περισσότερες από αυτές τις σειρές (συμπεριλαμβανομένων των σειρών MRC-5 και 293) προήλθαν από δείγματα ιστών που λήφθησαν από έμβρυα αμβλώσεων στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και τα κύτταρα από τότε αναπτύσσονται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο».

Το «Reuters» αναφέρει πως οι κυτταρικές σειρές δεν αποτελούν τα ίδια κύτταρα από το νεκρό έμβρυο αλλά έχουν αναπτυχθεί σε εργαστήρια από πρωτογενή κυτταρική καλλιέργεια που λήφθηκε αρχικά από ένα έμβρυο. Ιδιαίτερα για τη σειρά MRC-5, αυτή προέρχεται από έκτρωση ενός λευκού αρσενικού εμβρύου τη δεκαετία του 1960. Μια άλλα σειρά, η WI-38 προέρχεται επίσης από έκτρωση του 1960.

Στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ αναφέρεται πως οι λόγοι που χρησιμοποιούνται αυτές οι κυτταρικές σειρές είναι διότι οι ιοί στα πειράματα μεγαλώνουν καλύτερα σε ανθρώπινα κύτταρα αντί στα κύτταρα ζώων, αφού ο τελικός παθόντας είναι ο άνθρωπος. Μερικά γνωστά εμβόλια που έγιναν με αυτές τις κυτταρικές σειρές είναι για την ανεμοβλογιά, την ερυθρά, την ηπατίτιδα Α’ και την λσσα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως δεν μεταδίδεται DNA των εμβρύων αυτών μέσα από τα εμβόλια και πως αυτά καθαρίζονται.

Ωστόσο, ο Δρ Paul A. Offit του ίδιου νοσοκομείου αναφέρει πως οι εκτρώσεις έγιναν στην Αγγλία και την Σουηδία στις αρχές της δεκαετίες του 1960 και στην ερώτηση «αν υπάρχουν υπολείμματα ή πολύ, πολύ, πολύ μικρές ποσότητες από ίχνη από DNA από εκείνες τις αρχικές εκτρώσεις στα εμβόλια που μόλις ανέφερε, η απάντηση είναι ναι.»

Πηγές: Sigmalive, Reuters, Vatican News,

https://simerini.sigmalive.com/article/2020/12/23/batikano-balte-to-embolio-esto-kai-an-proerkhetai-apo-kuttarike-seira-ektroseon/

https://www.newsbreak.gr/ellada/157394/yparchei-ypoleimma-dna-ton-nekron-emvryon-sta-emvolia/