Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Οι Γερμανοί τιμούν σήμερα τους σφαγείς των Ελλήνων,τους βετεράνους της 1ης Ορεινής Μεραρχίας Καταδρομών το «αιματοβαμμένο Εντελβάις»

 
Ο Αριστομένης Συγγελάκης , Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα,
βρίσκεται στη Γερμανία και τα κείμενά του στο facebook είναι εξαιρετικά διαφωτιστικά.
Μετά από την αρνητική απάντηση των Γερμανών στην ρηματική διακοίνωση του ΥΠΕΞ για τις πολεμικές επανορθώσεις, διαβάστε ποιους και με ποιο τρόπο τιμούν σήμερα οι Γερμανοί! Το κείμενο και οι φωτογραφίες από τον Δρ Αριστομένη Συγγελάκη:
 
Από τις 7 το πρωί χτυπούσαν οι καμπάνες στο Μίτενβαλντ της Ορεινής Βαυαρίας. Μάλλον γιατί σήμερα στις 2μμ θα γίνει η ετήσια τελετή μνήμης των βετεράνων της 1ης Ορεινής Μεραρχίας Καταδρομών το «αιματοβαμμένο Εντελβάις», των σφαγέων δηλαδή του ελληνικού και άλλων λαών!… Μια τελετή με την παρουσία, μάλιστα, των στρατιωτικών αρχών της Ο. Δ. της Γερμανίας. Ούτε ένα δάκρυ, ούτε μία αναφορά στα θύματα του ναζισμού! Μία επαίσχυντη εκδήλωση φανατικών ναζί και σύγχρονων θαυμαστών του ναζισμού, που συνεχίζεται από το 1957!
Το Μίτενβαλντ, ένα θέρετρο στους πρόποδες των Άλπεων θυμίζει φρούριο! Πολυάριθμη δύναμη στρατιωτικών και αστυνομικών βρίσκονται εδώ: αφενός για να συμμετάσχουν στην επαίσχυντη συνάθροιση «μνήμης και τιμή» και αφετέρου για να την «προστατέψουν» από εμάς, τους εκπροσώπους των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και του κινήματος διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών! Ντροπή!!!
Νωρίτερα σήμερα, Έλληνες και Γερμανοί, θα συμμετάσχουμε σε συνέντευξη τύπου με αιχμή τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών στο φόντο της ρηματικής διακοίνωσης, που επιδόθηκε στη γερμανική κυβέρνηση. Το ενδιαφέρον αυξημένο: για πρώτη φορά θα μετάσχει και η γερμανική κρατική τηλεόραση!
Ελπίζουμε να μας επιτρέψουν να φτάσουμε στο λόφο, όπου βρίσκεται το μνημείο των βετεράνων για να διαμαρτυρηθούμε για τη φιέστα του αίσχους και να θυμίσουμε τα φοβερά εγκλήματα του Γ´ Ράιχ, για τα οποία πρέπει, επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη!