Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Καμία τιμωρία εναντίον του Ισραήλ για το ολοκαύτωμα εναντίον των παλαιστινίων, αντί αυτού τιμωρούν όσους τους κατακρίνουν!

Οποιοι αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων θα καταδικάζονται σε σεμινάριο στο Μουσείο Memorial [εικόνες].
Oσοι διαπράττουν αντισημιτικές πράξεις και καταδικάζονται για αυτές θα μπορούν στο εξής να κάνουν σεμινάρια ευασθητοποίησης στα γεγονότα της ιστορίας και το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, σύμφωνα με μια συνθήκη που υπεγράφη μεταξύ της γαλλικής εισαγγελίας και του Memorial του Ολοκαυτώματος.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το σεμινάριο θα έχει διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα και ο κατηγορούμενος θα μπορεί να κάνει την κύρια ποινή του εκεί.

To Moυσείο Memorial Ολοκαυτώματος άνοιξε τις πόρτες του το 2005 και βρίσκεται στην περιοχή Μαρέ του Παρισιού, δίπλα στην εκκλησία Νοτρ Νταμ, στο κέντρο της πόλης.
Περιέχει έναν μεγάλο αριθμό ντοκουμέντων και ταινιών που αποδεικνύουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την HuffingtonpostΠηγή: Οποιοι αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων θα καταδικάζονται σε σεμινάριο στο Μουσείο Memorial [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/138325#ixzz2q01lyW60