Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει "υπέρ της απώλειας κυριαρχίας"!Δείτε τι δήλωσε.Όταν αυτός ο άνθρωπος μίλησε προσβλητικά για την ελληνική σημαία τι περιμένετε…
Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει ότι είναι “υπέρ της απώλειας κυριαρχίας”,τι μπορεί να περιμένεις και σε τι μπορείς να ελπίζεις;
Η απαίτηση της τρόικας για μόνιμη παρουσία της τρόικας στην Αθήνα «μεταφράστηκε» από πολλούς ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μόνο που ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δε συμφωνεί!
Το αντίθετο μάλιστα! Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης δηλώνει υπέρ της απώλειας κυριαρχίας! Το είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1. 

«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν» είπε.Γι ΄ αυτό το τελευταίο πολλοί είχαν …υποψίες από την υπόθεση των Ιμίων.

Ο κ.Πάγκαλος συνέχισε λέγοντας πως «πάντα έλεγα ότι είμαι Ευρωπαίος και μάλιστα υπέρ του φεντεραλισμού. Ναι, μπορούμε να το δούμε με εθνικά κριτήρια. Αν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ήταν Έλληνας, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση; Εγώ θα έλεγα όχι. Αν έκανε βέβαια καλά τη δουλειά του...».